Faq | Betaling | Regning

Regning

Bemærk: Kontooverførsler er ikke dækket af indsigelsesordningen.

Hos Zalando vil du nogle gange få tilbudt regning som betalingsform. Du har 30 dages kredittid fra den dag, din ordre er sendt. Betalingsfristen er uafhængig af de 100 dages returret.

Har du mistet overblikket over dine regninger?

Du kan se din ordreoversigt på din brugerkonto. Her kan du se ordrens købsbeløb, samt printe regningen for dine Zalando-ordrer.

Hvis du allerede har betalt eller returneret en del af ordren, vil beløbet blive opdateret i løbet af 5 hverdage efter din indbetaling eller indenfor 14 dage efter returnering.

Vores bankoplysninger:

Betalingsmodtager: Zalando Payments GmbH
Registreringsnummer: 2149
Kontonummer: 0744622050
IBAN: DK3820000744622050
BIC/SWIFT: NDEADKKK
Bank: Nordea Bank Danmark A/S

Når du gennemfører dit køb, accepterer du, at kravet for betaling kan overdrages til tredjemand, herunder særligt men ikke begrænset til Zalando Payments GmBH. Du skal i den forbindelse være opmærksom på, at overdragelse kan ske til både selskaber i og udenfor Zalando-koncernen.

Husk at skrive det korrekte ordrenumer i referencfeltet, så vi nemt kan spore overførslen. Ordrenummeret består af 14 cifre og begynder med ”113…”.

Hvad skal man betale?

Du betaler kun for de varer, som du beholder. Hvis du har returneret en del af din ordrer, skal du kun overføre for de beholdte varer. Hvis hele ordren returneres, annullerer vi regningen.

Tjek din ordrebekræftelse for eventuelle leveirngsgebyr.

Afrundingsreglerne for betaling med kontanter gælder ikke ved betaling via regning. Dvs. du skal ikke foretage nogen afrunding.

Mine ordrer blev sendt i én pakke, kan jeg betale dem samlet?

Det er desværre ikke muligt at betale flere ordre i én overførsel. Hver ordre skal betales separat med det specifikke ordrenummer skrevet i referencefeltet på bankoverførslen. Dermed er det sikret, at din betaling bliver registreret korrekt i vores system.

Rykkergebyrer

Hvis du ikke har betalt din regning inden for 30 dage, så modtager du 1. rykkerbrev via e-mail og post med et rykkergebyr på 100 kr. Efter yderligere 10 dage uden indbetaling, modtager du endnu en rykker på 100 kr. Hvis der ikke foreligger en indbetaling 10 dage efter anden rykker, bliver regningen overdraget til inkasso.

Hvis du har betalt men ikke modtaget en bekræftelse på e-mail inden for 3-5 hverdag, bedes du tage kontakt til vores kundeservice. Det er en god idé at tage et screenshot af overførslen, hvor beløb, dato og tekst tydeligt fremgår.

Kredittjek

Som mange andre onlineshops foretager vi i forbindelse med bestillinger på Zalando.dk en godkendelse af kundens kreditværdighed med hjælp fra uafhængige kreditinstitutioner. Resultatet af denne godkendelse har indflydelse på, hvilke betalingsmuligheder du bliver tilbudt. I forbindelse med godkendelsen kan du blive bedt om at oplyse dit CPR-nummer. Vi forbeholder os retten til ikke at tilbyde betalingsformen ”regning” i forbindelse med visse bestillinger. I sådanne tilfælde henviser vi til vores andre betalingsmuligheder som betalingskort, PayPal eller bankoverførsel. Vores kundeservice har desværre ikke mulighed for at påvirke eller forudse hvilke betalingsmuligheder, der er tilgængelige for dig.

Kontooverførsler er ikke dækket af indsigelsesordningen. Du kan læse mere om indsigelsesordningen her .

 


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Ring til os

Vores specialister er klar til at hjælpe dig. Ventetiden kan tage op til 2 minutter.

Mandag til fredag mellem 08.00 - 20.00.

Chat nu

Vores chatbot er her for at hjælpe dig. Hvis chatbotten ikke kan hjælpe dig, bliver du sendt videre til en kundeservicemedarbejder. Chatten foregår på engelsk.

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret om trends, dine yndlingsbrands og find ny inspiration

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.