Katalog

Populære filtre
11.453 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Livlig & tilgængelig mode fra Vero Moda

Vero Moda har været på en interessant rejse siden begyndelsen for 30 år siden. Siden da har Besteller-mærket sat sig tungt på tronen i de nordiske lande, når det kommer til livlig og tilgængelig mode. Udvalget består af kjoler, bluser, blazere, pullovers, træningsbukser, nederdele og meget mere til den selvstændige kvinde, som vil være high fashion uden at betale alt for meget. Derfor er det danske brand kendt for trendy, prisvenligt tøj af høj kvalitet.

Den miljøvenlige kollektion

Bestseller har sin egen miljøvenlige kollektion. Til udvalget er der brugt bomuld, genbrugt polyester og tencel, som er bæredygtigt fiber fra eukalyptustræer. Kollektionen henvender sig især til det yngre publikum, som har et øget fokus på at tage hånd om moder jord. Såvel T-shirts som blazere og sweatshirts har et Scandi-chic strejf af elegant mode. Derudover er det nemt at kombinere med de andre kjoler, bluser og jeans fra Vero Moda, som allerede har fundet en plads i dit klædeskab. Du kan for eksempel gå efter det urbane sporty look med nederdel og bomberjakke, eller måske er du mere til den feminine rå stil med at kombinere en blomstret maxikjole med ankelstøvler i læder.

Fokus på slip dress og stærk denim

De kreative individer bag det danske brand finder inspiration i piger og kvinder af alle aldre, som er cool og sofistikerede. Mode er noget, vi skaber sammen. Derfor handler det ikke om alder, men om sans for mode. Du opfordres til at style dine outfits efter din form og dit humør, og du må meget gerne følge din eventyrlyst på samme tid. I denne sæson handler det både om stærk denim og luftige kjoler, som sidder let og elegant på den feminine krop. På samme tid leger designerne også meget med den fine linje mellem feminint og maskulint tøj til kvinder.

Oplev desuden:

Vero Moda skaber sammenhæng i garderoben

Den danske minimalisme hos Vero Moda er nem at spotte i vores udvalg. Dette mærke formår at skabe enkle, feminine og tidsløse designs med et tvist af sæsonens store trends. Måske en lækker bluse med print sat sammen et par stofbukser? Eller hvad med en plisseret nederdel kombineret med en rullekravebluse? Et outfit der kan bruges både på arbejde og videre til en drink i byen. Skab nye muligheder i form af personlige stilopdatering til alle anledninger. En ting er sikkert: Din næste garderobefavorit er fra danske Vero Moda.

Skab personlig stil

Mulighederne er mange med Vero Moda. En kjole er ikke bare en kjole. Du finder både kjoler til hverdag, aften eller den specielle begivenhed, du skal bruge den perfekte kjole til. Måske du ønsker at fremhæve din talje, så hop i en kjole med bælte eller snørre i taljen. Du finder et ligeså alsidigt sortiment af jeans. Udvalget er din garant for et par nye yndlingsjeans, som matcher perfekt til din stil. Du finder både skinny- og slim fit jeansmodeller i alt fra rå denim til huller på knæene. Kombinér den rå attitude med feminine elementer for et helt perfekt look med et strejf af Vero Moda.

En rigtig Vero Moda-pige er vild med nyt tøj og friske looks hver dag. Hun har overblik over de nyeste tendenser, og overvejer hver mindste deltalje ved sit outfit. Skal det være en skjorte eller sweatshirt, nederdel eller bukser, en læderjakke eller denim jakke? Med dette brand kan du skabe faverige og mønstrede elementer ved dine outfits. Eller du kan holde dig til enkle basics i neutrale farver i god kvalitet. Fra samme brand finder du også sko og accessories, der får dit look til at nå nye højder. Lad dig inspirere af det store udvalg af Vero Moda online på Zalando.