Sko, tøj og accessories fra Vero Moda

Filter (1)

5,711 varer

Vero Moda har været på en interessant rejse siden begyndelsen for 30 år siden. Siden da har Besteller-mærket sat sig tungt på tronen i de nordiske lande, når det kommer til livlig og tilgængelig mode. Udvalget består af kjoler, bluser, blazere, pullovers, træningsbukser, nederdele og meget mere til den selvstændige kvinde, som vil være high fashion uden at betale alt for meget. Derfor er det danske brand kendt for trendy, prisvenligt tøj af høj kvalitet.

Den miljøvenlige Vero Moda-kollektion

Bestseller har sin egen miljøvenlige kollektion. Til udvalget er der brugt bomuld, genbrugt polyester og tencel, som er bæredygtigt fiber fra eukalyptustræer. Kollektionen henvender sig især til det yngre publikum, som har et øget fokus på at tage hånd om moder jord. Såvel T-shirts som blazere og sweatshirts har et Scandi-chic strejf af elegant mode. Derudover er det nemt at kombinere med de andre kjoler, bluser og jeans fra Vero Moda, som allerede har fundet en plads i dit klædeskab. Du kan for eksempel gå efter det urbane sporty look med nederdel og bomberjakke, eller måske er du mere til den feminine rå stil med at kombinere en blomstret maxikjole med ankelstøvler i læder.

Fokus på slip dress og stærk denim

De kreative individer bag det danske brand finder inspiration i piger og kvinder af alle aldre, som er cool og sofistikerede. Mode er noget, vi skaber sammen. Derfor handler det ikke om alder, men om sans for mode. Du opfordres til at style dine outfits efter din form og dit humør, og du må meget gerne følge din eventyrlyst på samme tid. I denne sæson handler det både om stærk denim og luftige kjoler, som sidder let og elegant på den feminine krop. På samme tid leger designerne også meget med den fine linje mellem feminint og maskulint tøj til kvinder.

Inspiration