Populære filtre
1.776 varer
evacordia
evacordia
4 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Stilfulde og elegante designs fra Massimo Dutti

Massimo Dutti er et modebrand, som i dag hører under den spanske modekoncern, Inditex. Koncernen er en af de største modeforhandlere i verden, og den råder i dag over mere end otte kendte mærker, heriblandt Massimo Dutti. Det populære modebrand blev dog allerede grundlagt i 1985 og er et veletableret brand på de europæiske markeder. I starten var brandet målrettet mænd, men i 1990’erne vendte tøjmærket sig også mod markedet for kvindemode.

Dengang lancerede man bredt, og tøjkollektionerne målrettede sig tilhængere af det urbane look, såvel som det mere casual, dagligdags look. En strategi, som man stadig arbejder efter. Brandet har i dag mere end 10.000 ansatte og findes på mere end 70 markeder verden over. Så man må sige, at det i den grad er et modebrand, der har konsolideret sig som en af de seriøse spillere i branchen. Brandets produktsortiment består i dag af både tøj, accessories og en lang række dufte.

Kvalitets modetøj og tilbehør til både herrer og damer

Massimo Dutti er i høj grad kendt som en kvalitetsbrand. Deres dufte, tilbehør og tøj til både damer og herrer, oser af klassiske og elegante elementer. Det er stilfuldt design, som passer godt ind i et hektisk storbyliv, hvad enten det er i Paris eller København. Der er klassiske lange frakker og trenchcoats i dæmpede farver, elegante skjortekjoler til forretningskvinden og smukke lange nederdele, som smyger sig om kroppen.

Det er et brand, der i det hele taget passer godt ind i en skandinavisk livsstil. Selv om der er mange lækre styles i dæmpede og støvede farver samt sarte pasteller, så formår Massimo Dutti også at favne hverdagen. Med farverige skjorter og striktrøjer, jeans og funktionelle hverdagskjoler, kan du nemt finde outfits, som kan bruges hver dag på job, uddannelse eller i fritiden.

Arbejdet mod en mere bæredygtig verden

Massimo Dutti har som så mange andre modebrands forpligtet sig til at arbejde mod en mere grøn og bæredygtig verden, hvor socialt ansvar og miljøansvar går hånd i hånd. Hos Zalando er mange af brandets produkter markeret med det grønne bæredygtighedsmærke. Det betyder blandt andet, at tøjet er fremstillet i materialer, som er mellem 70 og 100% økologiske og med så lidt vandspild som muligt.

Når du køber tøj af økologiske materialer, kan du være sikker på, at det er fremstillet uden at bruge kunstgødning, syntetiske pesticider eller frø, der er genmodificerede. Samtidig betyder den økologiske mærkning, at der er sparet op til 90% vand i produktionen, sammenlignet med den konventionelle dyrkning. Så når du køber dufte, tøj og tilbehør fra Massimo Dutti, kan du gøre det med god samvittighed.