Katalog

Populære filtre
3.384 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Levi's® er et amerikansk brand, der blev grundlagt i år 1853 af Levi Strauss. Brandet tog for alvor fart, da han begyndte at sælge jeans til de caloforniske guldminere. De elskede buksen for dens store komfort og slidstærkhed. Siden brandets stiftelse, er det kun gået én vej for dem - fremad. I dag har brandet vokset sig kæmpe stort, og er nu et af de absolut bedst kendte jeans brands, der findes. Levi's® følger med tiden, og har i dag flere moderne designs på tegnebordet. Dog spiller de stadig på de traditionelle værdier, for deres tøj bærer virkelig præg af godt, amerikansk håndværk. Kvaliteten er i sandhed i top hos det amerikanske brand, og det er derfor noget af det mest eksklusive, du kan finde inden for casual mode. For selvom kvaliteten er i top, og dette er et af de mest anerkendte brands, der findes, så bibeholder Levi's® en fed, jordnær stil.

Levi's® - Jordnær attitude og kvalitet i verdensklasse

Brandet startede med udelukkende at producere jeans, men i dag har det for alvor bredt dets vinger, og står i dag bag alt fra jeans til trøjer, T-shirts, bukser, skjorter, punge, sko og meget mere. Alle kan være med, for i dette sortiment er der tøj til både mænd, kvinder og børn! På Zalando.dk har vi samlet et bredt udvalg af det fedeste tøj fra den traditionsrige og tidsløse modegigant Levi's®. Det kunne ikke blive meget lettere for dig, at danne overblik over det lækre, eksklusive og jordnære sortiment fra det sikre amerikanske brand. Få dig noget lækkert tøj af højeste kvalitet lige her på siden, kataloget favner vidt og bredt, så der er sikkert også noget, der vil falde i lige præcis din smag.

Levi's®

Levi's® er meget eftertragtet for tiden, da alle mode entusiasterne taler om denim og frynser, som er det amerikanske tøjmærkes ekspertiseområde. Denimjakken er det overtøj, som vil dominere gadebilledet i år. Selvom sportstøj trender, så er denimjakker blevet til den nye hoodie, som millenials har været med til at gøre til den seneste ”nowstalgia”-mode. Du kan også finde hoodies i det amerikanske denimmærkes brede udvalg samt jakker i andet materiale, så du kan holde varmen og stadigvæk følge din personlige stil. Du kan også vær med på noderne i tøjmærkets lilla udvalg, som alle de store modemagasiner taler om i år.

Levi's® er denimeksperter med næsten 150 år på bagen

Det hele begyndte i 1873 hvor Levi Strauss og Jacob Davis designede det første par blå 501 original jeans til arbejderne på den amerikanske vestkyst, som søgte bukser der kunne holde i længden. I det 21. århundrede kan du så købe de ikoniske 501 jeans, som skiller sig ud ved at have en lukning med knapper, da denimeksperten begyndte lang tid før, lynlåsen blev opfundet.

Hvis du søger et par seriøst sexede jeans, så skal du måske gå efter 710 super skinny, som er slim ved hofterne og lårene, men det fleksible materiale gør dem behagelige at have på. Det amerikanske denimmærke designer også normale skinny jeans med deres Levi's® 711-kollektion. De posede bukser trender også både for mænd og kvinder. Det er en nem måde at være cool og komfortable på, og damerne kan være trendy med et par boyfriends jeans og en sensual body under jeansene eller en crop top, som viser lidt mave. Du kan også følge colour-blocking-trenden ved at bære jeans med to forskellige farver, der vil bringe det klassiske look med en hvid T-shirt og et par hvide sneaks fra dette amerikanske mærke til et højere niveau.