Populære filtre
30 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

le coq sportif er lig med autentisk fransk sportsmode på det allerhøjeste plan. Deres stil er gennemsyret af en modebevidsthed, som mange sportsbrands misunder. Den atletiske hane, der pryder alle deres styles, er deres garant for håndværk og stil, der er ud over det sædvanlige. Giv din sportsgarderobe et modespark, der kan ses og føles.

le coq sportif – et sportsbrand uden sammenligning

Stolthed og power – det er de to bærende elementer i alt, hvad dette brand sætter sig for. Deres store udvalg af styles til både herrer, damer og børn er indbegrebet af sportsmode, der er stilet fra top til tå. De er især blevet populære for deres udvalg af sko og sneakers, der giver dig et stabilt og stilet fodfæste. Den galliske hane er en genganger i alle deres designs, og pryder hver en side af deres sko. Vi er helt vilde med de hvide sneakers, hvor le coq sportif nydeligt pryder skoen i farver som rød, grøn og blå. De er det perfekte valg på de varme sommerdage, hvor benene skal luftes.

Stolt stil fra le coq sportif

Det er underordnet, om du søger noget bestemt tøj til netop din sportsgren eller stilet tøj med en sporty attitude - le coq sportif giver dig begge dele. Deres sporty styles kan nemt bæres som en del af dit hverdagslook. De stilede træningsjakker i grå-hvide designs er både behagelige og stilede på samme tid. Deres unikke stil skinner igennem alle deres designs, og deres forståelse for sporty looks og casual stil er helt unik. Dyrk det sporty look med et stilet udvalg fra le coq sportif, der er klar til at klæde dig på til både hverdag og træning med deres smukke styles.

Hold øje med