Øreringe

4.622 varer

Øresmykker giver dig et hav af muligheder for at udtrykke dig selv og udstråle din personlighed. De sofistikerede sølv- og guldøresmykker med diamanter eller perler går aldrig af mode. Du kan også følge de seneste trends med overdådige statement-øreringe, som gerne skal være en sammensætning af masser af former og farver.

Øreringe til damer skal være opsigtsvækkende og store

Du skal gå all in denne sæson. Faktisk er jo større, jo bedre. Det handler mest af alt om, at det skal være iøjnefaldende. Den opsigtsvækkende ørepynt fylder modemagasinerne. Øresmykkerne behøver endda ikke at matche. Den seneste mode viser stilrene eksempler på, hvordan man sagtens kan kombinere en rund ørering i højre side med en hængende ørering i venstre side. Du kan også bruge dette simple trick til at gøre et kedeligt outfit chikt i løbet af ingen tid. Du kan for eksempel kombinere et par jeans med en hvid skjorte og sikkerhedsnål-øreringe, hvis du ikke har så meget tid til foran spejlet.

Ørepynt der fortæller hvem du er

Stort kan også være ensbetydende med vovet. Mange barnlige sjæle glæder sig over, at den nuværende trend blandt andet har sat kirsebærørestikker i rampelyset. Smykkerne, der sættes på dine ørespidser, er med til at identificere, hvem du er. Med store statement-øreringe eller pudsige øresmykker af forskellige motiver, viser du, at du tør skille dig ud, og at du ikke ønsker at ligne alle andre. Store guld- eller sølv-hoops kan også være med til at give en urban vibe til den kjole, som du gerne vil have på til din næste date.

Gå ikke glip af