Skuldertasker til damer

Populære filtre
4.644 varer

Skuldertasker til damer er på en gang praktiske og stilfulde

Skuldertasken er en aldeles fantastisk taske med virkelig mange funktioner. Skuldertasker til damer er blot en fælles betegnelse for tasker, som kan bæres over skulderen. Men her holder ligheden også op. Skuldertasker findes nemlig i et utal af typer og størrelser. De laves af vidt forskellige materialer, og du kan finde dem i lige den farve, du ønsker. Med andre ord kan du helt sikkert finde en skuldertaske, som matcher dine behov, din stil og personlighed. Hos Zalando finder du for eksempel totebags fra New Balance, som er lige til at smide over skulderen og tage med på stranden, med mindre du er mere til en af de smukke festtasker fra Gina Tricot.

Crossbodyen er en populær klassiker

Blandt de mest populære skuldertasker finder du crossbodyen. En af de mest praktiske skuldertasker til damer, der, som navnet siger, kan sidde på tværs af din overkrop over den ene skulder. Det gør crossbodyen til en ualmindelig komfortabel taske at gå med. Crossbodyen har typisk en lang rem, som gør det muligt for dig at regulere længden efter din krop. Du kan også få skuldertasker med kortere rem, som kan svinges over den ene skulder. Som for eksempel den praktiske shopper fra Kidzroom med plads til alle dine indkøb. Hos Zalando finder du skuldertasker til damer til alle anledninger. For eksempel den praktiske skuldertaske fra Nike Sportswear eller The North Face, som du snildt kan have med dig på job. Skal du til fest, finder du masser af fine og små skuldertasker med lækre detaljer som kæder i stedet for remme. Prøv eksempelvis de smukke skuldertasker fra See by Chloé.

Bæredygtige skuldertasker til damer

Hos Zalando stræber vi efter glade kunder. Derfor har vi gjort det endnu nemmere for dig at handle bæredygtigt. Leder du efter bæredygtige skuldertasker til damer, kan du derfor benytte filterfunktionen og vælge bæredygtighed. Du kan også gå efter produkter, som er mærket med vores grønne bæredygtighedslabel. Du finder bæredygtige skuldertasker i mange forskellige materialer. For eksempel de stilfulde Thea-tasker fra Adax, som er fremstillet i læder fra miljømæssigt ansvarlige læderproducenter og derfor har mindre vandspild i produktionen. Andre skuldertasker, som de fede unisex skuldertasker fra Adidas, er fremstillet i 70-100% genbrugsmaterialer. Når du vælger vores bæredygtige tasker, er du med til at mindske vores fælles CO2-aftryk på kloden. Blandt andet fordi taskerne er fremstillet på en vandbesparende måde, med minde spild eller er lavet af genanvendte materialer.