Buksedragter

Populære filtre
1.595 varer
vivenra
vivenra
8 varer

Tidløse buksedragter til alle begivenheder

Overall, playsuit, buksedragt… Dette tidløs item har mange navne og kommer i et væld af modeller og materialer, hvorfor du næsten med sikkerhed finder mindst én model i enhver garderobe. Buksedragten er den perfekte allrounder. Du får ikke bare et matchende outfit på ingen tid, men et spændende kanvas du nemt kan pryde med sæsonens accesories, sko og makeup.

Har din garderobe en forkærlighed for skandinavisk enkelthed, rene silhuetter og afdæmpede farver? Så er buksedragten perfekt til dig. Vælg gerne en model i et monokromt design og subtil design detaljer, så den nemt kan mikses og matches med tilbehør, som pifter dragten op til festlige begivenheder.

Er du til det mere rå look, vil du elske vores mange figursyede modeller i spændende materialer fra de rå denimmodeller til de iøjnefaldende designs med fede kombinationer af forskellige materialer. Det klassiske feminine look opnås nemt med en buksedragt beklædt med enkle detaljer som blondeindslag eller slids ved benene. Sæt den sammen med et par lækre stiletter og matchende smykker for et tidløst look.

Sådan finder du den perfekte buksedragt

Inden du går på opdagelse i Zalandos store udvalg af buksedragter, bør du først og fremmest overveje, hvornår den skal bruges. Hvis du leder efter en model til hverdagsbrug, finder du designs til alle årstider.

Til de koldere måneder kan du med fordel vælge langærmede designs i tykkere materiale, hvor de lune sommerdage komplimenteres bedre med smalle stropper og åndbare materialer som blød bomuld. Hos Zalando finder selvfølgeligt designs til enhver årstid og stil.

Detaljer som snit og pasform er også vigtige. Modeller med tætsiddende talje og løse ben sidder sublimt på langt de fleste. Skal dine lange ben fremhæves, gøres det nemt i designs med bredere ben og højt skåret talje. Denne pasform er også perfekt til dig, som ønsker at gøre din silhuet længere. Vil du have et afslappet men stilet look, er buksedragter i bomuld eller denimoveralls et fremragende valg til hverdagsbrug.

Style din buksedragt med Zalando

De mere formelle begivenheder er perfekte til den elegante buksedragt. Her kan du gå efter veldesignede snit og kvalitetsmaterialer, der fremhæver din figur.

Hvis du vil give den gas med farverne, har vi selvfølgeligt udvalgt designs med spændende colorblock-grafik og iøjnefaldende mønstre. Dragter i pangfarver komplimenters godt med sko og tilbehør i kontrasterende farver.

Er du mest til flade sko, så vælg et par korte støvletter eller sandaler, der går til lidt over anklen. Dette vil balance og strømline looket. Højhælede sko passer godt til både denim overalls figursyede buksedragter.