Filter (1)

357 varer

Timberland er for alvor et brand, der er værd at holde et åbent øje med. 233 millioner plastik vandflasker har fået nyt liv i fremstilling af Timberland støvler og 8,7 millioner træer har sat rødder på et globalt plan siden 2001. Dette er blot eksempler på at Timberland er et ægte power brand.

Alt hvad brandet gør og designer er grundlagt med tanke på udendørs livsstil – hvad enten det er skovklædte stier eller byens gader. Omkring 250.000 kunsthåndværkere er med til at skabe Timberland produkter på mere end 300 fabrikker i 30 lande over hele verden.

Timberland støvler – pålideligt fodtøj til store og små fødder

Timberland har en mangeårig tradition for at sikre at produkterne fremstilles under retfærdige og sikre forhold - for miljø og medarbejdere. Med et par Timberland støvler på fødderne er det ikke kun din stil, der er sikret. Natur og miljø får også de bedste betingelser.

Dermed kan du altid snøre fodtøjet om fødderne med god samvittighed. Mål for reducering af drivhusgasser, reducering af energiforbruget og målet at plante 10 millioner træer inden 2020, er blot få eksempler på brandets mål for en bedre og mere bæredygtig verden.

Timberland støvler er et ikonisk støvledesign. Kendt for de ikoniske ”yellow boots” er Timberland et symbol på fodtøj i verdensklasse. Med mere end 40 år siden de første støvler så dagens lys tilbyder brandet i dag et væld af praktiske, komfortable og moderne skodesigns.

Timberland er for dig, der ønsker at eje et par sko, hvor der er tænkt over hver eneste lille detalje. De klassiske designs går aldrig af mode. Hverken i byen eller i naturen. Zalando.dk klæder hele familien på med amerikanske robuste støvler. Vælg mellem sejlersko, støvler, snørestøvletter og kravlesko fra det pålidelige skomærke.

Hold øje med