Få 10% rabat med nyhedsbrevet

Tilmeld dig og få inspiration og specialtilbud

I denne sæson er ski- & snowboardbriller til damer bedre end nogensinde. Flere årtiers farveforskning har givet pote. Det betyder en bedre lystransmission gennem linsen i brilleudvalget. I gamle dage eksisterede skimode nærmest ikke, men i dag beskytter dine briller dig. De forbedrer udsynet, og de fuldender et perfekt look på løjperne. Husk, jo højere du skal op i bjergene, jo vigtigere er det at have en god UV-beskyttelse til dine øjne og din hud.

Eventyrlige neon ski- & snowboardbriller til damer

For at vælge de perfekte ski- & snowboardbriller til damer, skal du gå efter en stil, som passer godt til din hjelm. Derudover anbefales det naturligvis også, at formen passer, så du kan have både briller og hjelm på hovedet på samme tid. Neonfarverne har altid været en del af skimoden, som altid er et sikkert valg. Hvis din garderobe er fyldt med sort tøj, så er det her din mulighed for at springe ud i en eventyrlig verden. Der er endda skientusiaster, som følger mottoet ”jo lysere, jo bedre”. Du kan kaste dig ud i forskellige farver, mønstre og endda print. Men du kan også ty til et mere monokromt look med fuldstændigt sorte skibriller eller hvide snowboardbriller med feminine gulddetaljer.

Grå og pink skimode til de feminine kvinder

Pink og grå er altid meget feminint. Det er det sikre valg til de, som gerne vil læne sig op ad andre stilrene anbefalinger. Du kan investere i et imponerende look, hvis du vælger flotte pink snowboardbriller, som er flirtende uden at være for fluorescerende. Sammensæt det med en grå skijakke eller hjelm. Denne chik kombination er tidløs, og du kan være sikker på, at du vil have mulighed for at benytte dette års skibriller til næste år, hvor det stadigvæk vil være trendy.

Gå ikke glip af