Katalog

1.441 varer

Et sundt og lækkert mærke med appetitlige designs - Timberland er en lækkerbidsken på den internationale outdoor-scene. Det har nemlig sine rødder dybt forankret i et forfriskende liv i det fri, med alt hvad det indebærer af årstider, aktiviteter og afslapning. Det er både fodtøj, tilbehør og tøj for hele familien. Så ingen skal sidde tilbage med en tom fornemmelse.

Om man sidder på en badebro og nyder en is, cykler en tur i en nyudsprunget bøgeskov, hopper og danser på en festivalplads, er på nye eventyr i form af vandretur eller trekking, er ude at sejle eller det blot er en ganske almindelig hverdag – ja, så klæder dette amerikanske mærke dig på til det hele samt mere til.

Timberland – genkendelsen er markant!

Selvom Timberland officielt blev lanceret med dette specifikke navn i 1973, så går mærkets rødder tilbage til 1918, hvor Nathan Swartz som grundlægger syede det første par støvler. Fodtøj var og er en del af mærkets signaturprodukter, hvor særligt modellen ‘6-inch premium boot’ er en bestseller.

Man forbinder netop dette populære mærke med natur og udendørsliv grundet den casual designstil. Det er produkter, som kan bruges både i byen og i naturen. Så fleksibiliteten er til at få øje på. Med alt fra sejlersko til trekkingstøvler, funktionsbukser og poloshirts til hatte, solbriller, tasker og mange andre ting i samme boldgade er der dømt urbant friluftsliv med stil.

Der er både trends, design samt masser af originalitet over kollektionerne fra Timberland. Med dette mærke kan du sammensætte gedigne kvalitets-looks, der ser eksklusive ud på en urban måde. Det er netop sejlersko, chinos, poloshirts, quiltjakker, caps samt andre klasse-items, der kan bruges på yachten, cyklen, gåture, sportsture samt alt midt imellem hverdag og sport.

Der er masser af dage, hvor man kan klæde sig lækkert på med Timberland. Gåturene med barnevognen om søndagen, sommerhusturene med familien, en tur på stadion og se bold, en fisketur med farmand – ja, alle nydelser i livet er perfekte med et look eller en enkelt item fra dette topfede amerikanske brand.

Timberland gør kolde dage varme

Timberland® er kendt for sine solide og evigt vandtætte sko og støvler, og de har en lang historie bag sig. Firmaet startede i 1952 da Nathan Swartz købte en andel i et mindre skofirma i Massachusetts og endte i 1955 med at købe hele firmaet og producerer sko for private mærker i 10 år. I 1965 introducerede Swartz familien den revolutionære 100 % vandtætte sko, ved at smelte sålen sammen med læderet, uden behov for syninger. I 1973 blev familien enige om at ændre deres firma navn til Timberland®, og sidenhen er det blevet et af de mest berømte skomærker i verden. Alle deres produkter, om det er et smart ur eller et par praktiske børnesandaler – så er en ting sikkert, du vil få et produkt der er lavet til at holde længe og give den mest mulige komfort. Så er du aktiv og vild med praktiske og cool varer, så er Timberland® mærket for dig.

Timberland – 100 % vandtæt, 100 % autentisk

Når du tænker på Timberland®, så tænker man automatisk på store solide støvler, som kan klare det meste og holder i årevis. Alle sko og støvler fra Timberland® er bygget på samme principper, om at lave en sko eller støvle der kan modstå det meste og samtidig være behagelig at have på. Skoen lader dine fødder ånde, mens de stadig er fuldstændig vandtætte. De er derfor perfekte til alle udendørs aktiviteter, hvad end du skal ud og vandre i de norske fjelde, eller du skal gennem en ørkenvandring. Ikke nok med at Timberland® laver fantastiske støvler, der kan bruges året rundt, så laver de også fritidssko, som sejlersko og smarte klipklappere. Og ikke nok med det, så laver de også tøj og accessories til mænd, kvinder og børn.