Filter

Strik & cardigans til dame

15,721 varer

Det er tid til varmere tøj i garderoben. Det er blevet sjovere at holde sig varm, da modeverdenen for udforskende design har åbnet dørene op for eventyrligt sweatere & strik til damer. Hvis du vil følge de seneste trends, skal du tænke i lyse farver, striber, cardigans, slogan-statements og oversized silhuetter, når du skal vælge de nye hættetrøjer, striktøjer eller sweaters til klædeskabet.

Gå efter sweatere & strik til damer i feminine farver

Hvis du er mest til farve, så kan du gå efter de lilla nuancer. Alle former for lilla – det kan være alt fra aubergine til bordeaux-lilla – dominerer de varme overdele. Du behøver nødvendigvis ikke kombinere det med sort, da modemagasinerne anbefaler både at sammensætte mørke- og lyslilla med blå, rød og orange. I gadebilledet kan du også se kvinder i alle aldre med bordeaux læbestift, hvilket giver mulighed for at skille sig ud i mængden. Det kan du også gøre med alle former for rød. Den feminine power-farve er ligesom lilla et populært valg blandt udvalget af sweatere & strik til damer.

Sport og dyreprint til det bedste rå look

Det kan også blive en vild vinter. Dyreprint er blandt andet den helt store mode, som du kan være med på, hvis du kombinerer et par sorte jeans med en striktrøje i leopardprint. Du kan også give den ekstra gas med et par sorte læderbukser og en sweater med dyreprint. Dette cool look rocker de kolde tider i Skandinavien. Det trender også at følge mode fra sportens verden, og du kan lege med forskellige stilarter ved at kombinere hættetrøjer med alt fra skjorter til nederdele. Så hvis du er mere til urban streetwear, så er der også masser af hoodies i forskellige farver i udvalget.

Inspiration

Sweatere & strik – trøjerne der luner

Sweatere & strik til damer er noget af det nyeste inden for modetrends til damer. Der er en unik charme ved strik som materiale, der giver tøjet en særlig afslappet, jordnær aura. Og den er der rigtig mange kvinder, der nyder, og derfor sweatere & strik til damer's store popularitet. Kategorien er utrolig bred, for den dækker både over deciderede striktrøjer, men også over sweatshirts, ponchoer, cardigans i strik med mere. Modellerne fås i en lang række forskellige designs og farver, så det er muligt for dig at finde lige præcis den model, der passer bedst til dig og din stil. Nærmest enhver kvinde kan bruge sweatere & strik til damer i garderoben, for det er eminent til de køligere sommeraftener, overgangsperioderne, og faktisk også til vinterbrug. Derudover har tøjet den afslappede appel, som udstråler en indre balance og overskud. Sweatere & strik til damer fås inden for mere eller mindre enhver prisklasse, for her er både utrolig eksklusive modeller såvel som økonomisk overskuelige varianter. Så du kan både finde en model, der passer perfekt til dig og din stil, men også til din økonomi.

Sweatere & strik til damer - Varme, bløde og smukke trøjer til kvinder

Sweatere & strik til damer er en utrolig bred kategori, og derfor er sortimentet her på siden da også vældig bredt, både i forhold til pris, stil, brand, materiale og udtryk. Derved har du den ultimative frihed til at slå dig løs, og finde lige præcis den model, der passer bedst til dig her i sortimentet. På Zalando.dk har vi nemlig en ideologi om, at alle kvinder skal have mulighed for at finde lige præcis den mode, der tiltaler dem. Derfor har vi samlet et bredt udvalgmed henblik på, at her skal være noget for enhver. Og her er i sandhed noget for alle, uanset stil og alder. Lige fra det unge og dristige, som eksempelvis mavetrøjerne fra Topshop og til de meget modne, sobre modeller fra mærker som Vila og Esprit. Der er ikke den situation, hvori du ikke kan bruge en af de fede sweatere & strik til damer. Den afslappede atmosfære kan med fordel kaste glans over din stil til både selskaber, afslappende stunder og arbejdsliv. Så find din næste sweater eller striktrøje lige her på Zalando.dk, udvalget er bredt, så der er sikkert noget for dig.