Filter1

Karl Kani
Katalog

459 varer

Giv din stil liv og attitude med street Karl Kani, der virkelig forstår at udnytte en urban livsstil. Det er en ubesværet attitude, der løber gennem hele sortimentet, og er med til at gøre dette brand så populært blandt unge fyre over hele verden. Dette brand er fyldt med drømme, og manden bag er drevet af passionen for design og urban kultur.

Kollektionen leger med udtrykkene, og giver dig spændende sammensætninger – alle med udspring i en coolness, der er sjælden og eftertragtet. Her kan du få fingrene i den vilde stil, der er svær at undvære for den modeinteresserede unge mand.

Street attitude fra Karl Kani

Det er stilfuldt streetwear når det er allerbedst! Lad dig inspirere af Karl Kani til en stil, der ikke har nogen grænser. Sort er et gennemgående element, og alle jeans styles bruger den som grundelement, men herfra er der frie tøjler.

Lækre elementer af rød, hvid og grafiske elementer, er med til at gøre alle deres looks helt unikke. Hop i en af de sorte sweatshirts med klare røde blokke, der gennemborer designet. Et andet kendetegn er hans brug af sit navn – han er ikke bleg for at plastre det ud over det hele.

Udforsk sortimentet af sweatshirts, sweatpants, sneakers og meget mere fra Karl Kani. Miks og match hele det store udvalg fra brandet, der ikke er bange for at tage teten og skille sig ud fra mængden. Gå efter den urbane og street stil!

Nu er det op til dig at finde dine favoritter! Hos Zalando.dk finder ud et stort udvalg af brands, der alle tilbyder en street stil med masser af attitude. Tøv ikke, og klik løs i hele vores store online katalog.

Kombinér med

Herrer Skatersko

Dame Skatersko

Billabong

Quiksilver