Filter1

Quiksilver
Katalog

393 varer

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Quiksilver, kan vi klart anbefale at gøre det. Brandet tilbyder modetøj i knivskarpe designs og god kvalitet til den modebevidste fashionista. Stilen er frisk og trendy med et sporty twist. De friske farver går hånd i hånd med vandafvisende og slidstærke materialer. Vælg mellem fede badeshorts til ferien, cargobukser til job samt lækre jakker og tilbehør.

Få personlig inspiration hos Quiksilver

Når du vælger Quiksilver giver du dit klædeskab et fashionabelt indslag af klokkeklare designprincipper af høj kvalitet, som du kan bruge til sport og fritid. Brandet er synonym med mode, der holder. Derfor får du designs du kan trække frem igen og igen uden at gå på kompromis med at være on-trend. Brandets mission er at betjene hele den moderne familie med bæredygtige og kreative produkter, som kan bruges af voksne såvel som børn. Det varierende sortiment leverer ikke kun ready-to-wear items hjem til dig, men er også en rig inspirationskilde til dig. De farverige designs sætter gang i glade og positive tanker, som du og andre kan have glæde af i hverdagen.

En farverig og moderne signatur

Med blot et hurtigt kig i sortimentet kan man næppe være i tvivl om, at brandets signatur er yderst farverig. Det varierende udvalg emmer af modens aktuelle tendenser med en sporty, moderne og farverig tilgang. Brandets imponerende udvalg af tøj og udstyr giver et godt udgangspunkt for din næste oplevelse i den pulserende storby eller i bølgen blå. Med Quiksilver kan du opnå et cool surfer-look som du kan tage med på stranden, uanset om du skal surfe eller ej. Dit bedste accessory her vil naturligvis være et surfbræt, men du kan også supplere med en fed stråhat, smykker af træ eller et par fede badesandaler.

Gå ikke glip af