Softshell jakker til børn

Populære filtre
76 varer

Beskyt dit barn mod den kolde blæst med førsteklasses softshell jakker til børn. Jakken er populær for sit sporty design og strømlinede silhuet. Det åndbare og vindskærmende materiale er en af de helt store fordele, som kommer dit barn til gode på blæsende dage.

Jakken kombinerer det bedste fra regnfrakken og sportsjakken. Brugbare og lette tekstiler lader huden ånde og tynger ikke så dit barn kan klatre, springe, løbe og tumle i timevis i naturen og på legepladsen.

Softshell jakker – farverige styles til mange timers sjov

Vand- og vindafvisende tekstiler holder dit barn tørt og glad uden at tynge. Det strømlinede design gør softshell jakker til børn ideelle til sjov og ballade med vennerne. Uanset om jakken er til sport eller leg sikrer jakken fri leg og bevægelighed.

På en blæsende og kold dag er den rette jakke et must. Jakkesortimentet opfylder alle krav til en jakke der tilpasser sig vejrskift i det danske klima. Med en softshelljakke på hylden skal du hverken bekymre dig om vejrudsigten eller sure miner.

Softshell jakker til børn kommer i et væld af farver, som kan styles med hele efterårsgarderoben. Find halstørklæde og hue frem fra skuffen og find en jakkestyle, som matcher. Stærke farver, flotte farvekombinationer og tidløse klassikere kan bruges hele året rundt.

Den universelle jakke gør det let altid at klæde dit barn tilpas på alle dage – uanset vejr. Med jakkekollektionen på Zalando.dk bliver en aktiv livsstil intet problem. Brug jakken som overgangsjakke, sportsjakke og til en aktiv hverdag. Find favoritten mellem sporty designs i slidstærke tekstiler, som holder dit barn komfortabelt og tilfreds i mange sæsoner.

Gå ikke glip af