Træningsjakker til børn

Populære filtre
169 varer

Tjek udvalget af træningsjakker til børn ud og klæd dit barn på med stil til træning i al slags vejr. Med en af de smarte træningsjakker har dit barn ingen undskyldning for ikke, at deltage i sportslige aktiviteter.

Sortimentet byder på sportsjakker til træning i al slags vejr og alle sæsoner – til de lune samt de kolde. Skærm dit barn mod det blæsende efterår med lette modeller i praktiske designs.

Træningsjakker – klæder dit barn på til aktiviteter i al slags vejr

Træningsjakker til børn er designet i et tætsluttende design som på en og samme tid skærmer mod vejret, men også lader kroppen ånde, så børn får en god oplevelse. Giv dit barn et sporty vibe med sportsbukser, en T-shirt og sneakers.

Jakkerne kan også bruges til et sporty og casual hverdagslook. Style en farvestrålende model i et sporty print til jeans og kanvassko. Brug jakkerne til casual hverdagsbegivenheder eller til skolernes motionsløb. Med en træningsjakke i garderoben er dit barn trendy til alle afslappede hverdagsbegivenheder og fodboldtimer.

Alle børn har forskellige stilpræferencer og i udvalget kan dit barn selv vælge sin egen stil. Lad dit barn vælge mellem skarpe toner med seje prints og afdæmpede designs i en rolig farvepalet. Uanset om dit barn er til knaldfarver eller et roligt udtryk er træningsjakker til børn et hit.

Giv træningsgarderoben et løft med en sporty og moderne jakke. Forskellige materialer, tykkelser, designs og længder giver jer nok at vælge imellem. Opfyld alle behov med udvalget på Zalando.dk og giv dit barn en stilfuld og komfortabel garderobe med fart på farverne.

Gå ikke glip af