Støvler

Gummistøvler til børn

Filter

265 varer

Få ungerne sikkert gennem regnen og lad dem hoppe i vandpytterne uden bekymringer. Med farverige og skønne gummistøvler til børn, er der plads til fri leg og masser af eventyr hos familiens yngste medlemmer.

Det kan være svært for børn at modstå de store vandpytter, der ligger og frister. Derfor har vi samlet et stort udvalg af gummistøvler til børn, der holder de smås fødder tørre og varme. Dyk ned i de farverige og fantasifyldte designs, der både passer til de små piger og drenge.

Farverige gummistøvler til børn

Regnvejr er en af de få ting, som du kan stole på det danske vejr giver dig. Når turen går til skoven eller børnehaven er godt regntøj et must-have – og ikke mindst de uundværlige gummistøvler. Våde strømper fører hurtigt til løbende næser. Undgå sygdom med et par vandtætte støvler, der matcher til regntøjet. Klassiske farver som blå, grøn, rød og lilla løber gennem hele udvalget, men du finder også andre farver. Iklæd de mindste et gult regnsæt og top looket af med et par røde gummistøvler. Det er et sødt look til piger som drenge, der ikke vil være til at stå for – og samtidig forbliver de tørre.

Vandpytter – kom an!

Men et par praktiske gummistøvler til børn kan meget mere end bare holde de små fødder tørrer. I udvalget finder du modeller med for, der også kan holde fødderne varme i de koldere tider. En god tommelfingerregel er at vælge støvlerne et par numre for store, så der altid er plads til et par ekstra uldstrømper nede i støvlen. Gå på opdagelse sammen med dit barn i dette udvalg, og find de støvler, der skal med på eventyr i den våde skovbund. Vi elsker de klassiske støvler i gul eller armygrøn, som nemt passer til dit barns regntøj. Lange modeller, der skærer på skinnebenet eller de korte gummistøvler til børn – her finder du et stort og omfattende udvalg af vandtætte sko.

Gå ikke glip af