Sneakers til børn

Populære filtre
4.599 varer

Sneakers til børn - klæd dit barn på i gode teknologier og designs

Skab større komfort og velvære for dit barn i hverdagen. Vores store udvalg af sneakers til børn sætter fokus på dit barn og komforten i dagligdagen. Dette udvalg af fodtøj er blandt andet udstyret med en række gode teknologier, og så har fodtøjet udseendet og modefaktoren med sig. Hver og en er skoene designet af de kendte modehuse og store sportsbrands. Disse producenter har fuldt ud styr på tidens største trends og de nyeste teknologier.

Søde designs og gode pangfarver til familiens yngste og dagene i vuggestue eller børnehave. Trendy sneakers med et minimalistisk udseende og lige linjer til de ældre børn og dagene i skolegården. En stødabsorberende model, som er mild mod knæ og led, når der skal leges og løbes. En retro-udgave til de modebevidste børn, som vil bringe fortiden ind i nutiden - denne type sko går aldrig af mode. Uanset dit barns alder og behov har Zalando det rette par sneakers.

Multifunktionelle børnesneakers med ekstra komfort

Lad dit barn træde ud i hverdagen i et par sko, som absorberer stød og giver flyvende fornemmelser. Vores mange sneakers til børn er designet med gode såler, som bringer komfort til hvert et skridt. Desuden er fodtøjet åndbart og udarbejdet af gode materialer, som øger komforten yderligere. Skoenes overdele kan blandt andet være fremstillet af tekstiler og imiteret læder.

Nogle sko egner sig exceptionelt godt til sportsgrene som basketball, fodbold eller løb. De selvsamme sko kan dog være lige så funktionelle, når de kombineres med byens gader og leg i skolegården. Gode teknologier og moderigtige designs bringer multifunktionalitet til vores mange børnesneakers. Det betyder et par sko til tusindvis af aktiviteter.

Oplev vores sans for detaljen

Gode detaljer gør det sjovere at stikke i et par sneakers til børn. Hos Zalando har vi sans for detaljen og gør det sjovt og attraktivt for dit barn at få fodtøj på fødderne. For eksempel kan du blandt vores store udvalg finde sjove modeller med ægte lys i sålerne. Hver gang dit barn tager et skridt, lyser skoene op. Vi har også flotte glimmersko samt sneakers med ikoniske figurer og seje superhelte. Hverdagen bliver bare lidt sjovere, når fodtøjet har det rette udtryk og look.

Til de ældre børn er de legendariske retro-børnesneakers ofte lige sagen. 60’erne, 70’erne og 80’erne vækkes kontinuerligt til live, og det er med god grund. De autentiske gengangere har en særlig magi over sig.