Sko, tøj og accessories fra Versace

Filter (1)

705 varer

Versace

Versace er muligvis det bedste eksempel på elegant og innovativ italiensk mode. Den sydeuropæiske modegigant har mange forskellige kollektioner til sit brede publikum, og det er netop derfor at modehuset har haft fashion-verdenen i sin hule hånd siden grundlæggelsen i halvfjerdserne. Der er masser muligheder for at være chik med tøj, ure, solbriller, sko og tasker, der altid overrasker med en interessant kombination af farver og mønster.

Revolutionerende Versace-halvfemsermode

Versace Collection er brandets unge, demokratiske ånd, som er spækket med attitude. Kollektionen omfavner de mange kvaliteter som fashionistas elsker. Det er et klassisk udvalg af klassisk tøj i form af formelt skræddersyet fashion, strikket tøj, activewear samt tilbehør. Skoene til mænd er luksuriøs komfort i form af både høje og lave sneakers, lædersandaler, køresko, mokkasin-herresko og meget mere. Kvinderne kan vælge imellem moderne, sofistikerede ballerinasko, kilehæle, sandaler samt designer-pumps, som er blandt de mest populære valg i det brede sortiment. Skoene kan nemt kombineres med brandets accessories til kvinder, som kan være det perfekte finish til ethvert look. Udvalget byder på stand-out tilbehør samt trendy tasker og tørklæder.

Det italienske rock-chik undermærke Versus blev født i 1989 med et stærkt fokus på innovation og utraditionelt design. Det er en artistisk styrke, som er med til at bestemme modens dagsorden ved at udfordre tendenserne og forudse de nye trends. Den kendte urkollektion Versus Watches er netop den perfekte blanding af den indledningsvise revolutionerende stemning, som brandet bragte i halvfemserne og det 21. århundredes fashion. Både mænd og kvinder er vilde med de ikoniske ure, som har stærke elementer såsom 3D-løvehoveder. I år fejrer Versus også halvfemsernes New York i form af retro-tøj med grafiske T-shirts, trompetbukser og trådnetsveste.