Katalog

Populære filtre
1.293 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Versace

Versus V har valgt at kombinere den seneste halvfemsermode med en hyldest til den afdøde Gianni Versace, som blev myrdet på brutal vis kort før årtusindeskiftet. Giannis muse har moderniseret den afdøde designers vovede barokprint-stil til mænd og kvinder. Hans catwalk-looks til mænd og kvinder fra begyndelsen af halvfemserne er kommet tilbage i rampelyset i det 21. århundrede.

Versace; popart-mode-kombination af vilde mønstre og spændende farver

Det italienske mode-powerhouse, som blev grundlagt i 1978. Målet har siden begyndelsen været at integrere mode i popkulturen med sit vovede design, skrigende neonfarver, interessante valg af mønsterkombinationer og italiensk modeinspiration. På det seneste har det cool og klassiske design fulgt sporty tendenser, og modegiganten har også en sjov emojikollektion med T-shirts med kyssemunde og blinkende øjne. Italienerne byder desuden på modetøj til power-mødre, som ønsker at gå i designertøj til hverdag. Det italienske mærke byder endvidere på sexet glamour i form af mange korsetdetaljer omkring brystpartiet. Farvepaletten spænder fra alt i pangfarver til mørk- og lyslilla farver samt guldfarverne på fx de shiny guldkjoler

Moderne elegance til ansigt og krop

Brandet finder inspiration i den milanesiske mand, som altid har et stilsikkert jakkesæt på og de bedste accessories ved hånden. Den italienske mand leger også med sit formelle look ved fx at tilføje sneakers og dermed gøre det til et mere casual look. Designertaskerne til kvinderne er designet med alt fra det fineste kalveskind til lækre, nappe lædertasker. Hele udvalget med håndtasker, clutches, skuldertasker og sporty rygsække er smidig luksus til fashionistas. I hjertet af brandet kan du finde fællesskab, lighed, styrke, power, mod og kærlighed. V for Versace-solbrillerne er et evigt symbol på både triumf og nederlag. Brillerne til ham og hende repræsenterer kerneværdierne i det italienske modehus og er det perfekte finish til ethvert look.

Gå ikke glip af

Versace

Versace er muligvis det bedste eksempel på elegant og innovativ italiensk mode. Den sydeuropæiske modegigant har mange forskellige kollektioner til sit brede publikum, og det er netop derfor at modehuset har haft fashion-verdenen i sin hule hånd siden grundlæggelsen i halvfjerdserne. Der er masser muligheder for at være chik med tøj, ure, solbriller, sko og tasker, der altid overrasker med en interessant kombination af farver og mønster.

Revolutionerende Versace-halvfemsermode

Versace Collection er brandets unge, demokratiske ånd, som er spækket med attitude. Kollektionen omfavner de mange kvaliteter som fashionistas elsker. Det er et klassisk udvalg af klassisk tøj i form af formelt skræddersyet fashion, strikket tøj, activewear samt tilbehør. Skoene til mænd er luksuriøs komfort i form af både høje og lave sneakers, lædersandaler, køresko, mokkasin-herresko og meget mere. Kvinderne kan vælge imellem moderne, sofistikerede ballerinasko, kilehæle, sandaler samt designer-pumps, som er blandt de mest populære valg i det brede sortiment. Skoene kan nemt kombineres med brandets accessories til kvinder, som kan være det perfekte finish til ethvert look. Udvalget byder på stand-out tilbehør samt trendy tasker og tørklæder.

Det italienske rock-chik undermærke Versus blev født i 1989 med et stærkt fokus på innovation og utraditionelt design. Det er en artistisk styrke, som er med til at bestemme modens dagsorden ved at udfordre tendenserne og forudse de nye trends. Den kendte urkollektion Versus Watches er netop den perfekte blanding af den indledningsvise revolutionerende stemning, som brandet bragte i halvfemserne og det 21. århundredes fashion. Både mænd og kvinder er vilde med de ikoniske ure, som har stærke elementer såsom 3D-løvehoveder. I år fejrer Versus også halvfemsernes New York i form af retro-tøj med grafiske T-shirts, trompetbukser og trådnetsveste.