SNEAKER CORNER

Oplev sneakernyheder, klassikere og meget mere.

Vores favoritter

Nike Air Max 720

De nyeste releases

adidas Nite Jogger

Asics GEL-KAYANO 5 OG

Nike Air Max 720

Nike Zoom 2K

adidas Nite Jogger

Asics GEL-KAYANO 5 OG

Nike Air Max 720

Nike Zoom 2K

adidas Nite Jogger

Oplev dem her

Bud på nyt til samlingen

Udvalgte brands

Cool sneakers for under 800 DKK

Opdatér skohylden med de seneste modeller

Se mere

Sneakers & streetwear

De ultimative sneakertrends for herrer

#Old-school

Den klassiske sneakers-stil, inspireret af 80´ernes og 90´ernes hip-hop og skatermiljø, har for alvor fået et come-back. Brands kigger arkiverne igennem og genskaber klassiske silhuetter og styles for et retro sportslook. Det er dog ikke kun for de sportsinteresserede. Sneakers er blevet allemandseje, og kan passe til enhver herrestil. Brug dem med en hvid skjorte og habitbukser eller ripped jeans og læderjakke – vær ikke bange for at vise anklerne frem i begge tilfælde!

#Fashion Trainers

At designe sneakers er ikke længere forbeholdt sportsbrands. Flere og flere klassiske modebrands er kommet med på sneakers-beatet. Det giver helt nye looks, hvor blandt andet minimalistiske og stilrene sneakers i læder eller ruskind har fået en plads på hylderne. Monochrome sneakers i neutrale farver som beige, grå eller sort kan gå til selv de mest stilede outfits og begivenheder, hvor dresscoden er mere klassisk.

#Technical Styling

Med innovative styles og materialer, kan sneakers ligne noget, der hører fremtiden til. Sportsbrands bruger deres know-how til konstant forbedring og optimering af deres sneakers. Med innovative high-tech materialer, usædvanlig polstring og speciallavede såler, styrkes komforten til et maksimum. På samme tid bliver det muligt at kombinere god stil med mind-blowing innovation.

Vis mindre

Få 10% rabat med nyhedsbrevet

Tilmeld dig og få inspiration og specialtilbud