Katalog

Populære filtre
205 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Brandet er elsket af mange. De designer sko, som matcher med tidens trends. Brandet hiver moden ind og skaber nye muligheder for skoelskere. Specielt støvlerne fra Vagabond har en særlig plads hos mange. Det stilrene udtryk er med til at gøre brandet populært. Den svenske skoekspert bibeholder her den nordiske enkelthed i alle designs, så du er sikret stil, mode og kvalitet.

Vagabond – Klassiske sko med nye muligheder

Brandet har bibeholdt og udviklet den populære trend – den sorte støvle. Brandet har den helt klassiske støvle og gennem kollektionen vil du støde på flere bud af støvlen. Der er leget med fine detaljer og materialet er også blevet udsat for forandring. De designes både til sommer, forår, efterår og vinter, så du altid kan have dit yndlings item med dig på farten. Vagabond har stort fokus på andet end mode, de forsøger nemlig også at give dig den bedst mulige komfort på markedet. De ønsker at give dig sko, som holder dig svævende gennem hele dagen uden ømme fødder.

Skab kontrast eller sammenhæng

Den gennemgående stil for brandet er elegance, enkelthed og unikke detaljer. De tre ord er synlige over hele kollektionen. Dertil har mange designs også berørt en sarte og rolige farvepalet, som giver disse items et twist. Farver kan skabe mange forskellige udtryk og hver enkelt sko er forskellig fra den forrige. Opgrader din stil og udtryk dig selv endnu tydeligere end før. Sko er grundlaget for hele outfittet, så de er en vigtig del af et gennemført look. Style et par farverige sko med et par sorte bukser og se kontrasten, der skabes. Vælg i stedet et par bukser i samme nuance og forbind dit outfit med en rød tråd.

Gå ikke glip af

Vagabond giver sko med skønhed

Det er skomærket, der siden starten i 1968 har haft en særlig plads på danske mænds skohylder. Svenske Vagabond taler nemlig samme sprog som resten af de skandinaviske stilarter – ren minimalisme, hvor tidløshed og evig mode er en del af opskriften. Da mærket så også begyndte at designe damesko i løbet af 80’erne, blev populariteten blot endnu større. Hos Vagabond har man gjort alt forarbejdet til topkarakter med flere års ophold i Italien – landet, der er anerkendt for sit ædle skohåndværk. Derudover suger man inspiration til sig indenfor alle de forskellige kulturelle kilder, hvad enten det er film, design, arkitektur eller andre ting. Designerne tager også på kunstmuseer og gallerier for at få det sidste nye hint om former og farver. Alle disse ting munder ud i tidløse og autentiske looks med et udtryk at tidens hotteste former. Dermed gives velkendte klassikere et nyt twist, som gør hvert et par sko fra Vagabond attraktivt.

Ingen nordisk stil uden Vagabond

Det skinner tydeligt igennem på alle kollektioner fra Vagabond, at signaturen er dybt forankret i design og kvalitet. Der samarbejdes med de ypperste skomagere fra støvlelandet, som med hænder og værktøj skaber fodtøj, der både er smukt at se på samt toplækkert at gå i. I dag er designstudiet flyttet hjem til Sverige igen, hvor de klassiske designrødder hører til, og dermed får du som altid det lækreste nordiske skodesign i symbiose med sydeuropæisk ekspertise. Det er imponerende, hvor vidt og bredt Vagabond kommer omkring med den klassiske skandinaviske grundform som udgangspunkt. Forskellige nuancer af brun og grå samt masser af sort eller hvid – det er grundfarverne hos dette autentiske mærke, som altid leverer fodtøj af højeste kvalitet. Det er minimalistiske designs, hvor former og dermed håndværk kommer til syne takket være de meget få detaljer, der integreres i looket, og dermed ikke forstyrrer helheden.

Sommer eller vinter, forår eller efterår – jo, den er god nok! Som et svensk mærke fra Varberg kender alle medarbejdere til de skiftende årstider, og dermed også til de krav, der stilles til ens fodtøj. Derfor byder Vagabond på hele paletten af alt fra sandaler til vinterboots, sneakers, højhælede festsko, ankelstøvler, business-sko, snøresko samt mange andre designs. Dermed kan du begive dig ud i alle temperaturer samt på alle typer af underlag – så længe du blot har godt med fodtøj fra Vagabond klar i garderoben. Det er mærket, der redder dig til enhver anledning, for klassisk fodtøj i premium-materialer går man aldrig galt i byen med. Samtidig ved alle, hvad logoet står for, så du er i helt trygge hænder med Vagabond på fødderne.