Sko, tøj og accessories fra Vagabond

Filter (1)

366 varer

Vagabond giver sko med skønhed

Det er skomærket, der siden starten i 1968 har haft en særlig plads på danske mænds skohylder. Svenske Vagabond taler nemlig samme sprog som resten af de skandinaviske stilarter – ren minimalisme, hvor tidløshed og evig mode er en del af opskriften. Da mærket så også begyndte at designe damesko i løbet af 80’erne, blev populariteten blot endnu større. Hos Vagabond har man gjort alt forarbejdet til topkarakter med flere års ophold i Italien – landet, der er anerkendt for sit ædle skohåndværk. Derudover suger man inspiration til sig indenfor alle de forskellige kulturelle kilder, hvad enten det er film, design, arkitektur eller andre ting. Designerne tager også på kunstmuseer og gallerier for at få det sidste nye hint om former og farver. Alle disse ting munder ud i tidløse og autentiske looks med et udtryk at tidens hotteste former. Dermed gives velkendte klassikere et nyt twist, som gør hvert et par sko fra Vagabond attraktivt.

Ingen nordisk stil uden Vagabond

Det skinner tydeligt igennem på alle kollektioner fra Vagabond, at signaturen er dybt forankret i design og kvalitet. Der samarbejdes med de ypperste skomagere fra støvlelandet, som med hænder og værktøj skaber fodtøj, der både er smukt at se på samt toplækkert at gå i. I dag er designstudiet flyttet hjem til Sverige igen, hvor de klassiske designrødder hører til, og dermed får du som altid det lækreste nordiske skodesign i symbiose med sydeuropæisk ekspertise. Det er imponerende, hvor vidt og bredt Vagabond kommer omkring med den klassiske skandinaviske grundform som udgangspunkt. Forskellige nuancer af brun og grå samt masser af sort eller hvid – det er grundfarverne hos dette autentiske mærke, som altid leverer fodtøj af højeste kvalitet. Det er minimalistiske designs, hvor former og dermed håndværk kommer til syne takket være de meget få detaljer, der integreres i looket, og dermed ikke forstyrrer helheden.

Sommer eller vinter, forår eller efterår – jo, den er god nok! Som et svensk mærke fra Varberg kender alle medarbejdere til de skiftende årstider, og dermed også til de krav, der stilles til ens fodtøj. Derfor byder Vagabond på hele paletten af alt fra sandaler til vinterboots, sneakers, højhælede festsko, ankelstøvler, business-sko, snøresko samt mange andre designs. Dermed kan du begive dig ud i alle temperaturer samt på alle typer af underlag – så længe du blot har godt med fodtøj fra Vagabond klar i garderoben. Det er mærket, der redder dig til enhver anledning, for klassisk fodtøj i premium-materialer går man aldrig galt i byen med. Samtidig ved alle, hvad logoet står for, så du er i helt trygge hænder med Vagabond på fødderne.