Handsker til herrer

Populære filtre
288 varer

Man mærker det med det samme, når man ikke bærer handsker på en kold eller blæsende dag. Hænder og fingre begynder at sitre og gøre ondt, men det kan der laves om på ved at pakke dem godt ind. Det sørger sortimentet med handsker til herrer for, hvor komfort og funktionalitet er i højsædet.

Handsker til herrer bringer varme på en kold dag

Skal der kastes med snebolde på ungerne eller bygges en iglo, så er et par handsker uundværlige. Det samme er de, når man går, løber, cykler eller på anden måde er aktiv i det fri. Bidende kold luft kan nemlig give sår og rifter på hænderne, og samtidig mindsker kulden ens bevægelighed grundet dens effekt på blodomløbet. Det laver kollektionerne med handsker til herrer om på, så du kan nyde vejret uden at skulle bøvle med kolde fingre, som er svære at varme op igen. Her finder du nemlig masser af bløde, isolerede handsker, som er vindtætte på kolde dage, hvilket er helt essentielt for at bevare komforten.

Klæd dine hænder godt på

Hvilken slags handsker har du brug for? Ja, der er flere muligheder. De helt klassiske og maskuline designs i læder er altid et oplagt valg, da de også kan matches til mere formelle looks. På de knap så kolde dage er det oftest nok at bære strikhandsker, og ønsker man at kunne bevæge fire fingre samlet, så er luffer et hyggeligt valg. Sportshandsker i vandtætte materialer kommer man heller ikke udenom, for de er nemlig også brugbare i regnvejr. Så klæd dine hænder på med et par handsker & luffer til herrer.

Gå ikke glip af