Katalog

Populære filtre
2.234 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Lad det ikoniske brand sætte en funktionel og urban signatur på din hverdagsstil. Med det slidstærke skaterbrand får du det bedste fra skaterverdenen, moderverdenen og sæsonens bedste tendenser i en sko. Vans er et mærke der forstår at klæde hele familien på med komfort, funktionalitet og et stærkt modeudtryk.

Vans – originale sko til hele familien

Vans er oprindeligt skabt til skateren, men det praktiske designs, slidstærke materialer og fleksible såler har gjort brandet populært hos et bredt segment i og uden for skatermiljøet. De klassiske sko er skabt til fart. Designet gør det muligt at stå fast på uhåndterbare flader, så du kan vise dig frem fra din bedste side hvad enten det er på skaterrampen eller på gaden. Har du brug for en sko, der giver både stil og komfort til dit look har vi skoen til dig. Inspireret af det urbane miljø, amerikansk mode, neonlys og skaterkulturen åbner brandet et univers af kreativitet og mode på et højt plan.

Skatersko til skateboardet og fortovet

Funktionalitet og kreativitet løber som en rød tråd gennem alle kollektionerne og afspejles tydeligt i de fleksible premium materialer og de skarpe silhuetter. De formår gang på gang at forny sig og skabe originalitet dog uden at slække på den tidløse signatur. Mærket lader de bedste tendenser komme til udtryk i skoen, så du kan bruge skoen til jeans i de kolde sæsoner og shorts samt sommerkjoler i sommermånederne. Find din favorit, kombiner med denim, en striktrøje og en varm jakke for et moderne og urbant vibe denne sæson. Med skomærket kan du forme et uformelt look, der holder alle sæsoner.

Vans – Cool møder street

Vans - så fås det ikke mere amerikaner-cool og streetsmart! Mærket, der hører hjemme i skønne Californien, er elsket blandt både børn, teenagere, unge og voksne, da designstilen er sporty og urban på samme tid. Hos voksne bidrager skoene med et drengerøvsagtigt twist, og det er som om, at tiden står stille, og man får lov at være evig ung, når man træder i et par sko fra Vans. Piger og kvinder i et par sko fra mærket udstråler ligeledes en streetsmart og ubekymret attitude – og udstråling er netop, hvad brandet signalerer. Det er en drønsikker stil, som ingen er i tvivl om hvad står for. Det er kreativitet, ungdommelighed, sport, kulturliv og mange andre spændende værdier og interesser. Mærket startede ud i 1966 med de to brødre James og Paul Van Doren ved roret samt med hjælp fra flere af deres venner. De startede med at customize 12 par sko til de første tolv kunder, der dukkede op i deres lille business, og allerede kort tid efter væltede det ind med ordrer. Vans er siden da vokset sig til at være en sværvægter indenfor den kreative scene, og alle unge og unge sjæle elsker mærket til punkt og prikke.

Vans – mærket, der giver dig coolness i hverdagen!

Efter starten i 1966 er det gået slag i slag for dette hippe amerikanske mærke. Både udviklings- og produktmæssigt bydes der i dag på en perlerække af Vans designs, som klæder dig på med fodtøj, tøj og accessories i lange baner. Op gennem 70’erne og 80’erne startede de første samarbejder med professionelle skatere, der var med til at tegne nogle af de specifikke skodesigns, som også er store hits helt op til i dag. Mange af de fede retro-designs har fået en renæssance af dimensioner, og de mange forskellige farver og former giver dig noget at vælge imellem. Vans er til dig, der elsker et casual look, hvor der er plads til bevægelse og en individuel stil. Derfor garanterer vi dig her på Zalando, at du bliver glad for alt, hvad du bestiller fra mærket i vores online-udvalg.