Populære filtre
1.541 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Den elegante stil med kant kan blive plejet her. Selected Femme præsenterer mode, som er spækket med feminine detaljer og skandinavisk stil. Det er et brand, som har markeret sig ved at lave fine items til en bred smag. Det understøtter mange forskellige looks og derfor kan du roligt gå på opdagelse hos dette brand.

Selected Femme – et alsidigt brand

Disse designs henvender sig til dig, som er en kvinde af byen, der følger moden og ønsker stilrene udtryk. Sortimentet varierer bredt og har en multifunktionalitet, der byder på mere. De enkle og skarpe designs kan både bruges til den formelle fest og en dag på kontoret. Du kan med fordel variere outfittet med smykker eller en taske. Det er helt op til dig, hvad du gør. Du skal blot vide, at tøjet er til for at fremhæve din personlige stil. Hvis du i stedet ønsker et mere vildt look med kant, kan du vælge en læderjakke. Det udsender et feminint udtryk med en rå detalje.

Elegant mode med kant

Selected Femme ønsker at være med på forreste række, når modebølgen eskalerer og bringer nye trends. Denne vision er tydelig i designet af sortimentet. Deres items emmer af mode og kan bruges til mange lejligheder. De formår at skabe mode, og stadig overføre brandets udtryk til tøjet. Ønsker du items, som kan flere ting, så se nærmere på udvalget af sko. Det er items, der har potentiale til mere. Med et par støvler kan du give dit outfit til hverdagen en fin kontrast, og til festen en gennemført stil fra top til tå. Leg selv med mulighederne og fremhæv din stil.

Inspiration

Pift din stil op med Selected Femme

Selected Femme er et dansk mærke med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Det er en tøjserie for kvinder, der sætter pris på kvalitet, men med en kant som får dig til at få dit helt eget look. Der er kælet for detaljerne, som gør det muligt at kreere din helt egen stil. Selected Femme er en serie for kvinder men har også en mandlig counterpart Selected Homme. Som navnene antyder, er der skævet til Frankrig med deres unikke flair for stil, selvom mærkerne er 100 procent danske. Det er to stilarter, der forenes på smukkeste vis

Selvom det er dejligt med nyt tøj, er det også irriterende, at tøj enten er lige til at smide ud eller umoderne efter en enkelt sæson. Det sker ikke med Selected Femme. Stillen er feminin og rå på en og samme tid, og der findes både tøj, sko og forskellige accessories. Designet er tidløst men samtidig personligt og enkelt. Frem for tøj der er designet til at holde en enkelt sæson, er vi her ude i en stil, der på en og samme tid er original og bundsolid. Det er tøj, der passer til alle typer af kvinder.

Selected Femme og bæredygtighed

Selected Femme har som en del af Bestseller fokus på bæredygtighed, og målet er, at hver ny kollektion skal have en endnu bedre bæredygtig profil end den forrige. Når du skal vælge nyt tøj, kan du med fordel kigge efter tøj, der har bæredygtighedsmærket, som er din garanti for, at tøjet er produceret med respekt for miljøet.

Ved at være bevidst om at vælge bæredygtigt tøj er du med til at passe på vores klode, samtidig med at det definerer din egen personlige stil som på en og samme tid er mode- og miljøbevidst.

Selected Femme - et brand med kant

Selected Femme er et brand, der på en og samme tid signalerer den enkle skandinaviske stil med feminine detaljer og det rå og kantede. Det er et brand, der gør det muligt at lege med dit daglige look alt efter behov og temperament. Det er tøj, du kan bruge både til hverdag og senere til fest. Du kan være blid og feminin den ene dag og rå og kantet den næste med en lækker læderjakke.

Djævlen ligger i detaljen, og sådan er det også med Selected Femme. Ved siden af tøjet er der også udviklet en lang række af sko og accessories, som kan bruges til at fuldende din stil. Selected Femme er udviklet som et brand og ikke kun en tøjserie. Der er også sko, støvler og accessories. Det gør det muligt at lege med forskellige udtryk, samtidig med at du er sikker på, at det samlede udtryk forbliver elegant og helt igennem gennemført.

Farvemæssigt holder brandet sig primært til de lyse og kølige farver, hvilket gør, at tøjet kan mixes på kryds og tværs og derfor er langt mere brugervenligt, end det enkelte stykke tøj som kun passer til en kjole eller et bestemt par bukser.