Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Rabat
Materiale
Bæredygtighed
1.398 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Den elegante stil med kant kan blive plejet her. Selected Femme præsenterer mode, som er spækket med feminine detaljer og skandinavisk stil. Det er et brand, som har markeret sig ved at lave fine items til en bred smag. Det understøtter mange forskellige looks og derfor kan du roligt gå på opdagelse hos dette brand.

Selected Femme – et alsidigt brand

Disse designs henvender sig til dig, som er en kvinde af byen, der følger moden og ønsker stilrene udtryk. Sortimentet varierer bredt og har en multifunktionalitet, der byder på mere. De enkle og skarpe designs kan både bruges til den formelle fest og en dag på kontoret. Du kan med fordel variere outfittet med smykker eller en taske. Det er helt op til dig, hvad du gør. Du skal blot vide, at tøjet er til for at fremhæve din personlige stil. Hvis du i stedet ønsker et mere vildt look med kant, kan du vælge en læderjakke. Det udsender et feminint udtryk med en rå detalje.

Elegant mode med kant

Selected Femme ønsker at være med på forreste række, når modebølgen eskalerer og bringer nye trends. Denne vision er tydelig i designet af sortimentet. Deres items emmer af mode og kan bruges til mange lejligheder. De formår at skabe mode, og stadig overføre brandets udtryk til tøjet. Ønsker du items, som kan flere ting, så se nærmere på udvalget af sko. Det er items, der har potentiale til mere. Med et par støvler kan du give dit outfit til hverdagen en fin kontrast, og til festen en gennemført stil fra top til tå. Leg selv med mulighederne og fremhæv din stil.

Inspiration

Feminin og rå med Selected Femme

Det er gennemsyret og fuldført skandinavisk designoptik – Selected Femme har taget danske og udenlandske kvinder med storm takket være en personlig og enkel designstil, der får dig til at hvile i dig selv rent designmæssigt. Femme betyder kvinde på fransk, og dermed understreger dette specifikke mærke også, at det er tøj, sko og accessories designet til damer. Bestseller er foretagendet bag mærket, som også rummer en Homme-linje til manden eller kæresten. Hos Selected Femme bliver tingene holdt nede på et jorden, og man ved altid, hvor man har mærket. Her slipper du nemlig for flagrende og utilregnelig mode, men får i stedet originalitet og bundsolid fashion, der altid oser af en velkendt og elskværdig signatur. Det er stilarter og formudtryk, som man intet kan indvende imod, for det er ganske enkelt pæn og præsentabel mode, som klæder alle kvinder.

Et altid stilklart look med Selected Femme

Man kan med glæde klappe i sine små modehænder med udvalget fra Selected Femme. Det er tydelig og klar modeæstetik i skandinaviske linjer, som både klæder ungdommelige fashionistas samt modne kvinder. Med de mange uniformlignende silhuetter samt lange og brede tekstiloverflader kan du svøbe dig ind i store og rummelige looks, der gør alt det rigtige for din figur. Det er outfits eller enkelte dele, der gør alt det hele for din fremtoning, så du kan forlade dig på moden alene. De forskellige items og looks kan sagtens stå alene, da de designmæssige og skræddertekniske finesser er af højeste kvalitet. Som del af den minimalistiske tankegang er det netop meningen, at Selected Femme er flotte og personlige styles i sig selv, men du kan naturligvis sagtens pynte dit outfit med tilbehør eller andre individuelle detaljer, som mærket også er garant for.

Skal man fremhæve nogle af de mange signaturprodukter, så kan man med god grund tage udgangspunkt i de smukke frakker eller blazere. Her kommer den nordiske tidløshed til sin fulde ret i præcis så skarpe kanter og flugtende former, som man kan ønske sig. Et par rå jeans, en læderjakke eller en skjorte med få, markante detaljer er også blandt nogle af favoritprodukterne, men du finder naturligvis også oversize strik, blondekjoler, rullekravebluser samt en hel masse andet. Derudover er Selected Femme også lig med lækkert fodtøj i alt fra ankelstøvler, brouges, sneakers eller andre delikatesser, der især er er kendetegnet ved klassiske helfarver, ligesom ved resten af kollektionerne. Hele designfilosofien er bygget op omkring flatterende, feminine former med en rå, rocket og urban kant, der skaber fede kontraster til den stilrene minimalisme.