Katalog

Populære filtre
2.175 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Vil man være den pæne dreng eller pige i klassen, så er det et sikkert hit at bære tøj fra Gant. Mærkets rødder som skjortedesigner fornægter sig nemlig ikke. Selvom man er blevet mere casual med årene, så er man stadig velklædt, hvad enten man bærer hættetrøje eller hoodie, for kvaliteten er altid i topklasse.

Gant rammer en stil for alle

Gant så allerede en tendens i tiden, da den første kollektion blev lanceret i 1949. Dette særlige øje for mode har man stadig glæde af op til i dag, hvor man samtidig holder fast i de oprindelige værdier. Det betyder masser af klassiske looks, som kan bæres til noget af det hele. Man bliver ganske enkelt klædt på hele døgnet og året rundt, hvad enten den står på blødt nattøj, sweatshirt og jeans, chinos og skjorte eller en kjole. Hverdag, fest og afslapning er en del af kollektionerne, der altid kendes på en rød tråd gennem alle linjerne og anledningerne.

En genkendelig stil, du vil elske

Pænhed og kvalitet er yderligere to kodeord, der præcist beskriver Gant. Kollektionernes stilrene udtryk kan man ikke modstå, hvad enten man er 18 eller 25. Her er nemlig tid til at være ungdommelig i sporty styles, men også moden og voksen i poloshirts, fine bluser, stofbukser og nederdele. Dette amerikanske mærke med europæiske rødder stopper dog ikke tilfredsstillelsen her; det byder også på fodtøj, undertøj, ure og andre ting, som på samme vis er designet med kvalitet og stilrenhed for øje. Dermed er der lagt op til et mærke, som følger dig hele vejen op gennem ungdoms- og voksenårene.

Dette er måske noget for dig

Gant – hele familiens yndlingsmærke!

Man kan med rette placere Gant i toppen af internationale mærker fra USA. Det er nemlig skabt i landet, hvor der ikke hersker nogen Jantelov, og hvor drømme bliver til virkelighed. Sådan gik det også for den ukrainske immigrant, Bernard Gantmacher, der startede helt fra bunden på en tekstilfabrik, hvor han lærte klassisk skrædderhåndværk. I dag er mærket blandt de største og mest kendte på markedet, så manden er et strålende bevis på, at tingene kan lykkes, når man har viljen, talentet og evnerne. De første mange år bestod hovedproduktet af skjorter, hvilket også hænger sammen med, at mærket blev startet i 1949, og op gennem 50’erne var en hvid skjorte den mest brugte på markedet. Det ændrede sig dog senere, for Gant blev foregangsmand for en bølge, der satte farver og kulør på looket. Det holder stadig ved helt op til i dag, hvor kollektionerne byder på både beklædning, fodtøj og accessories til både kvinder, mænd og børn.

Amerikansk perfektion

Dette verdenspopulære mærke er især elsket for sine ret stilrene looks, der har noget modent og lidt formelt over sig. Udgangspunktet er klassiske og præsentable former og farver, som så tilsættes et sporty twist. Det giver kollektionerne fra Gant en super urban attitude, som får dig til at fremstå velklædt hver eneste dag. Når mærket snakker om kulør og farvepalet, så er det ikke på den punkede eller overplastrede måde. Det hele er nemlig skabt med struktur og perfektionisme, hvilket hæver kvaliteten af et look rigtig meget. De mange lækre produkter kan bæres direkte fra en dag på kontoret og videre ud i bylivet, for grænsen mellem det casual og det formelle er flydende. Det betyder samtidig masser af alsidighed, som du kan få glæde af hele året rundt. Gant byder nemlig på mange årlige kollektioner, så klædeskabet kan blive fornyet hver sæson.