Smykker til herrer

Populære filtre
2.485 varer
aless_224
aless_224
aless_224·
yngyams
yngyams
yngyams·

Mænd har ofte været vant til kun at bære en vielsesring, men med forskellige stilarters indtog og nye trends er det blevet hot at bære smykker på andre måder. Den metroseksuelle mand, hulemandslooket, eller hvad der nu er på mode tillader nemlig udsmykning på forskellige planer, og dermed er sortimentet med smykker til herrer naturligvis udvidet betragteligt.

Mandepynt i form af smykker til herrer

Det er i materialerne og selve designet og dermed formerne at smykker til herrer skiller sig ud fra damesmykker. De forskellige smykkemærker fremhæver nemlig det maskuline, hvad enten det er robuste og brede fingerringe, armbånd eller halskæder. Fælles for langt de fleste mærker er, at bredhed netop er en del af signaturen. De fleste mænd kan nemlig godt lide gedigne smykker, som passer til deres anatomiske bygning. Du finder naturligvis også slanke kæder, smalle ringe og lignende udsmykninger, så valget er dit.

Et smykke kan forvandle et look

En gave fra kæresten eller blot lidt selvforkælelse. Udvalget med smykker til herrer byder på noget for enhver smag i både stil, størrelse og pris. Hvad med et råt læderarmbånd for et rock’n’roll-look? Du finder også armbånd med perler eller i sølv, som hver især har deres udtryk. Ringe i alle afskygninger samt halskæder med forskellige typer af vedhæng finder du naturligvis også her i sortimentet, hvor kors, dødningehoveder, metalplader eller alt mulig andet sørger for at understrege din personlige stil. Accessories til herrer er kommet for at blive, så lad dig inspirere af udvalget, der forvandler et kedeligt look til noget individuelt.