Populære filtre
1 varer

Følg brands du kan lide

Vær den første til at få updates om nyheder.

Gør Tiger of Sweden Jeans til omdrejningspunktet i din stil med de skønneste kollektioner fra det ikoniske brand. Udvalget har både noget for stilfulde mænd og cool kvinder. T-shirts med maskulin attitude, varme striktrøjer med høj komfort og kjoler med et feminint twist er blot en lille del af det imponerende sortiment.

Tiger of Sweden Jeans – casual og luksuriøs

Brandet er for dig med passion for urbant design, rå attitude, casual pasformer og ikke mindst fremragende kvalitet. Lad designsuccesen sætte standarden i dit skab. Siden sin spæde start i modeverdenen i 1903 har brandet formået konstant at holde en finger på modebilledets puls, hvor de årligt kreerer den ene nutidige kollektion efter den anden. Tiger of Sweden Jeans er et brand i konstant udvikling. Modekoncernens innovative tilgang til det klassiske og urbane resulterer i casual udtryk, kvalitetsmaterialer, rene linjer og et luksus-feel. Altid med brandets tidløse og rå signatur i fokus. Uanset om looket skal være lowkey eller high-end er din stil spot-on med brandet.

Cool og moderne linjer

Tiger of Sweden Jeans populære signatur kan nu blive din. Jakker, striktrøjer, bluser, toppe, T-shirts og andre trendy overdele står godt til udvalgets hippe jeans, nederdele, chinos og shorts. Form hele outfits med udvalget og indfang designprincipperne i dit look. Eller boost skabet med enkelte designs fra sortimentet. Match en lækker striktrøje med et par jeans og en læder- eller denimjakke. Style med sneakers og enkelte accessories. På Zalando.dk finder du et bredt udvalg af smukke farver, bløde tekstiler og velsiddende modeller. Tag den rene skandinaviske stil til dig og skil dig ud fra mængden med rå attitude og skandinavisk finesse.