Herreure

Populære filtre

Lækre Skagen ure til herrer

Skagen ure er klassisk, tidløst design med et klart dansk indslag med en ganske tydelig inspiration fra naturen og lyset, som man finder det netop ved Skagen. Når man oplever det, forstår man dets tiltrækning også uden for landets grænser. Skagens rene linjer tager sig godt ud, selv i det specielle lys du finder der.

Her er herreure, som kan passe til enhver lejlighed, og som står lige så godt til kjolesæt som til jeans og en pullover. Som passer på både daseferien eller de bonede gulve, kort sagt kan de passe ind overalt. Her er ure med både rem, kasse og urskiver, der kan matche det meste eller kombineres til at matche din stil.

Fra diskrete, klassiske farver og over til lidt lysere og mere sprælske farver og designs men stadig med rødderne dybt plantet i danske udtryk er et Skagen ur noget du kan have glæde af i mange år takket være det tidløse design og komponenterne, man har benyttet.

Den seneste teknik til klassisk formsprog

Selv med klassisk, tidløst design kan man stadig få plads til den nyeste teknik, om det er et fuldt smartwatch eller en hybrid. Her behøves du ikke gå på kompromis med udseende, størrelse og vægt for at kunne få det hele med i disse herreure.

Vælg et fuldt smartwatch med touchskærm og alle de funktioner, du forventer og få tillige med Skagens tidløse design. Modsat de fleste smartwatches har man hos Skagen holdt urkassens størrelse, så det ikke er uret, der kommer med dig, men omvendt.

Eller vælg et Skagen ur til herrer med de mest populære smartwatchfunktioner som skridttæller, pulsmåler med mere, og det er stadig i det kendte, diskrete, tidløse design. Helt ærligt, de fleste bruger ikke alle de avancerede funktioner i deres smartwatch efter den første tid, så hvorfor ikke bare vælge dem, man faktisk bruger. Det er dem, du får med her.

Lækre farver og materialer fuldender udtrykket

Skagen ure til herrer er fremstillet i farver, der matcher de fleste garderober. Dette gælder både selve urskiven, viserne og remmene. Alt er udvalgt og designet til at passe perfekt sammen og skabe et roligt og tidløst udtryk.

Som i din hverdag fylder bæredygtighed også mere og mere i Skagen ure til herrer. Primært drejer det sig om at genbruge materialer og dermed spare både energi og resurser, der ikke er ubegrænsede, og på den måde forsøge at bidrage til en bedre, fælles fremtid.

Find din foretrukne farve og type af rem, vælg hvilke funktioner du ønsker, og du står snart med et Skagen herreur, der matcher lige dine ønsker lige her hos Zalando.