Katalog

Populære filtre
2.448 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Se godt ud og vær godt tilpas i dit tøj. Hos Pepe Jeans finder du en masse smukke klæder, der giver dig den gode følelse både indeni og udenpå. Tøjet er skabt til en afslappet stil, og udstråler en let, cool og moderigtig attitude. Det er tøj til hverdagen, men er ligeså godt til fest med vennerne og turen til London eller Berlin.

Åbn din garderobe med Pepe Jeans

Det er en sand kunst at sammensætte et lækkert outfit. Det gælder om at have de rigtige elementer, og med Pepe Jeans finder du en trendy, urban stil, og tøjet vil hurtigt blive dine ynglinge i garderoben. Fede jeans, lækre sneakers eller T-shirten, der rammer de rigtige toner. Det er klassiske elementer i moderne mode. Det er stilen, der signalerer overskud og ungdom. Det rigtige par jeans er en investering i at se godt ud hver dag, og sammen med den rigtige overdel, de rigtige sko og taske, får det dig til at lyse op i gadebilledet. Det er det perfekte tøj til at mikse og matche med de ting, du allerede har liggende i klædeskabet, og give det helt nyt liv.

Lækkert at se på - lækkert at have på

Mærket har siden 1973 skabt tøj til den kræsne modekender. Det er altid med stil og komfort i fokus, og du vil føle dig godt tilpas, når du starter dagen i Pepe Jeans. Et stykke tøj kan se nok så godt ud, men hvis det ikke sidder godt, taber det værdien for dig. Komforten er i top og du vil føle dig på toppen hele dagen igennem. Du finder både tøj til en dag på arbejdspladsen eller på baren fredag aften, når weekenden skydes ind. Den afslappede og urbane stil er altid cool, og det er denne stil, der præger tøjet herfra. Mærket fortsætter med at være attraktivt længe efter sæsonens modeluner er ved at dø ud.

Gå ikke glip af

Pepe jeans

Pepe Jeans er et ungt, hipt og urbant brand baseret i London. Det blev grundlagt i 1973, og blev udelukkende solgt på Londons mindre markeder til at begynde med. De startede som et rent herrebrand, men sidenhen har de udvidet deres horisont, og designer den dag i dag fede modeller til både mænd, kvinder og børn. Mærket er grundlagt af tre brødre, og de kæmpede i fællesskab hårdt for at få brandet stablet på benene. Da de havde fået anerkendelse for deres gode håndværk på de mindre markeder i London, og blev inviteret til at sælge deres jeans på det eftertragtede Kensington marked, stod de og skulle bruge et godt, velvalgt navn, som de kunne bruge mange år frem. Valget faldt på Pepe Jeans, fordi det var ørehængende, sigende og let at stave. I dag er det et navn, der er mere eller mindre verdenskendt, for med mere end 300 butikker fordelt over 60 lande, må man sige, at de har opnået stor succes.

Pepe Jeans – Urban, britisk mode lige fra hjertet af London

Pepe Jeans har en utrolig særegen stil, som passer godt til de fleste. Du kan sikkert finde et fedt stykke mode her på siden, særligt hvis du har hang til moderne urbanitet og gadesmarte tendenser. Pepe Jeans er nemlig et gedigent, gennemarbejdet og eksklusivt mærke som har specialiseret sig i mode, der giver et mere råt udtryk. Så tilføj din stil en velkontrolleret og luksuriøs kant af rå urbanitet med Pepe Jeans. Du kan få en lang række forskellige beklædningsdele fra det urbane, britiske brand. Både jeans, T-shirts, jakker, trøjer, accessories og meget, meget mere. Stilen er moderne, men med et tidløst, råt og punket 70'er twist. T-shirt-printene har en tydelig inspiration fra punkband-merchandise som eksempelvis Sex Pistols T-shirts og The Ramones T-shirts. Fuldend dit rå og gadesmarte look med det fede tøj i udvalget på siden her, eller giv din mere afrundede stil en rå og hård kant ved at tilføje en enkelt del her fra udvalget af Pepe Jeans. En af de ting, der i sandhed er fedt ved modetøj fra Pepe Jeans er, at du kan opnå det slidte look, men i tøj, der er af lækkert, nyt og af høj kvalitet. Så glem alt om at klippe huller i bukserne – med tøj fra udvalget af Pepe Jeans her på Zalando.dk kan du opnå det rå look i spritnyt tøj!