Katalog

Populære filtre
1.209 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Tilføj en ekstra dimension til din garderobe med Nümph

Det var en idé eller rettere sagt en drøm om at skabe et farverigt og i særdeleshed et finurligt brand, der blev starten på det danske firma Nümph. I løbet af årene er det også brandets kreative og drømmelignende tilgang til design, som har sikret, at de på fantastisk vis formår at skille sig ud på den nordiske modescene.

Sæson efter sæson har holdet bag Nümph forenet deres farverige palette og fantasifulde prints med stærke tekstiler, der uden problemer kan klare og endda lyse op i de køligste vintermåneder. Hos Zalando har vi af samme grund samlet både brandets lette og varme kollektioner, som er rige på alt fra lune striktrøjer til tynde skjortekjoler. Det er med andre ord et blandet sortiment, der byder på masser af designs til vinter- og sommergarderoben.

Nümph designs er skabt med fantasi og kvalitet

Det er en farverig tråd i høj kvalitet, som væver sig gennem de stærke Nümph designs. Brandet kombinerer deres fantasifulde kreationer med smarte og behagelige materialer, der strækker sig fra varm fleece og tætsiddende ribstrik til et væld af sommerlige og luftige tekstiler som for eksempel chiffon og tynd bomuld.

Variationen af materialer er stor, hvilket naturligvis er ensbetydende med, at de mange Nümph styles er ideelle til lige så mange forskellige anledninger. De svævende satinkjoler er perfekte til en festlig begivenhed i årets lune måneder, hvorimod de tykke cardigans og trøjer i uld er perfekte til en snerig vinterdag.

Lys op i håndtegnede prints hele året

Kreativitet er i høj grad noget, det danske brand Nümph har rigeligt af. Det kommer til udtryk i smukke snit og silhuetter samt i de håndtegnede mønstre, som pryder en lang række af deres opsigtsvækkende styles. Evnen til at kreere de unikke og stilfulde prints er blandt brandets specialiteter, og det ses tydeligt kollektion efter kollektion, hvor motiverne strækker sig fra små og simple blomster til store og skarpe geometriske former.

Inspirationen til de mange mønstre er hentet fra den organiske verden omkring os såvel som fra de mere finurlige og abstrakte drømme. Det er derfor også designs, der lægger op til, at du på ægte Nümph-manér leger med tøjet og dine forskellige looks. Hop i en af de lette og mønstrede skjortebluser, der sammen med et par simple habitbukser vil sikre, at du på stillig og professionel vis skiller dig ud på kontoret.