Katalog

Populære filtre
1.001 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Giv din stil et velfortjent løft med de skønneste kollektioner fra et af tidens mest kreative brands – Nümph. Mærket sætter kant på dit look, så du kan gå ned af gaden med stil og attitude. I udvalget finder du alt fra farvestrålende sommerkjoler til shorts og heldragter. Find dit nye look lige her i et sortiment der har det hele.

Nümph – feminine looks med personlig kant

Nümph byder på minimalistiske blusekjoler til festlige begivenheder, bukser med et kreativt take på den høje talje til studiet, bluser med udtryksfulde detaljer til shoppingturen og grafiske kjoler til cafebesøg. Alt dette og mange andre fine modelækkerier finder du i de udtryksfulde kollektioner. Med det danske brand sætter du standarden for moderne og attitudefyldt mode. Forkæl dig selv med udtryksfulde og unikke items der sprudler af de bedste tendenser fra den danske modescene. De danske designeres smag for at eksperimentere med farver, materialer og prints resulterer i spændende kollektioner med mulighed for at sætte et personligt take på din hverdagsstil.

Mode med et glimt i øjet

Giv klædeskabet et personligt boost med fine farvekombinationer, unikke fits og legende designs. Nümph gør det muligt at lege med stilen uden at gå på kompromis med din feminine side. Bag brandet står en gruppe veninder med en dyb passion for mode, hvilket tydeligt ses i alsidigheden. Indfang brandets kreative signaturstil med en skjortebluse med bukser i matchende print, en denimjakke, statement øreringe og hæle for et feminint og attitudefyldt look på kontoret. Oplev brandets særlige evne til at skille sig ud fra andre danske brands, med sit kreative og modige strejf på den moderne kvindes garderobe lige her på Zalando.dk.

Nümph – lækker dansk mode

Bevæg dig som en stilfuld nymfe på modescenen! Med dette danske mærke sætter du nemlig standarden indenfor stilbevidst og udtryksfuld mode, som giver dig selv og dine omgivelser masser af glade stunder. Kollektionerne fra Nümph er det tøj, du tager på, når du skal mødes med veninderne på café, når du skal i byen, på ferie, til fest og alle de andre begivenheder du nu engang joiner i løbet af ugen. Sortimentet er så omfattende, at du kan klæde dig på til enhver anledning, så du undgår at drukne i mængden i de samme stilarter hver dag. Med Nümph får du nemlig mulighed for at skille dig ud fra mængden fra dag til dag, så du kan jonglere rundt med forskellige looks, alt efter anledning, humør og hårdag. Det betyder, at du den ene dag kan være den urbane og casual fashionista i et par hullede jeans og en lækker sweater og den næste dag kan du smyge dig ned i en sexet miniskørt med tilhørende blondetop. Du kan også skabe et androgynt outfit i et par klassiske stofbukser, en skjorte og et par brogues.

Nümph – mulighederne venter på dig!

Med Nümph i garderoben forlader man aldrig hjemmet med en kedelig attitude og en dårlig hårdag. Det er nemlig sprællevende kollektioner i skarpe snit, som matcher perfekt til en aktiv kvindes livsstil. Det er nemlig også formelle businesslook, der gør dig klar til en tur på forretningsgangen, men også rå og urbane looks til en tur på club med resten af det trendy publikum. Der er både autenticitet, kvalitet og personlig attitude over designstilen, så benyt dig endelig af muligheden for at kunne trække i et sofistikeret og kreativt look med masser af selvbevidst udstråling. Her på Zalando sørger vi for at have de nyeste kollektioner klar på hylderne, så du kan gå den nye årstid i møde med dit yndlingsoutfit på kroppen. Alt efter beklædningsgenstand kan du matche Nümph med alt fra pumps og stiletter til sneakers, hvilket igen understreger de mange forskellige udtryk, der kan skabes.