Katalog

Populære filtre
  • Damer
  • Herrer
1.042 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Børnetøj i øjenhøjde! Danske Molo tager udgangspunkt i netop børns smag og præferencer, hvilket betyder masser af farver og prints. Det er lige præcis, hvad der passer til en aktiv hverdag, hvor energi, sjov og ballade er garant for en sprudlende og dynamisk livsstil. Pasformer, beskyttelse og funktionalitet hører naturligvis også til. Det får du her i et komplet mærke til dine børn.

Cool og urban design med Molo

Indtag vuggestuen, børnehaven eller skolen med stil i et casual look, som andre børn også vil hige efter! Molo har nemlig ramt nerven inden for børnemode, hvor kombinationen af tests med børn i marken samt fokus på funktionalitet og bevægelighed gør tøjet helt uimodståeligt. De første kollektioner var målrettet børn fra 2 til 8 år, men denne aldersgruppe er senere udvidet, så man i dag dækker garderoben for alle børn i alderen 0 til 16 år. Derudover finder man tøj til alle årstiderne, hvad enten det er badetøj, vintertøj eller alt mulig andet.

Se med her alle drenge og piger!

Passion, filosofi, værdier og design – alt er målrettet og fokuseret på børn, så poder i alle aldre får den bedste oplevelse i det helt rette outfit. Her er fart over feltet med prints og farver, hvad enten det er biler, bolde, heste, rumraketter, blomster eller alt mulig andet. T-shirts, sweatshirts, jeans og træningsbukser danner basen omkring grundudvalget: Tøj, som børn i alle aldre har brug for i hverdagen. Kjoler og skjorter står der også på programmet, så børnefødselsdage og andre festlige anledninger kan nydes til fulde. Dermed er Molo komplet på alle måder!

Gå ikke glip af

Molo til kække drenge og piger

Danske Molo har siden 2003 leveret kvalitetspåklædning til friske børn i forskellige farver og design. Det hele startede i København med en kollektion til børn i alderen 2 til 8 år, men alting blev hurtigt udvidet, så brandet blev solgt i Sverige, Norge, Holland og England, og der kom kollektioner til for de 0-2-årige og de store børn helt op til 16 år. Det er nu en verdensomspændende virksomhed, der har 11 konceptbutikker i Danmark, Sverige, Norge og Hong Kong og forhandles i over 700 specialbutikker og stormagasiner – heriblandt Harrods i London og Barneys i New York, så succesen har sandelig grebet om sig!

Molo lægger vægt på, at tøjet skal passe til aldersgruppen. Derfor signalerer det leg, bevægelse og energi, og designet farverigt og afslappet, noget der giver de perfekte muligheder for leg, bevægelse og glæde. Der er ikke noget formelt eller fint over Molo – det er tøj, som skal bruges!

Brandet satser desuden på ansvarlighed og bæredygtighed. Firmaet er hele tiden på en rejse, hvor de prøver at producere deres tøj med en større og større andel af bæredygtige tekstiler og forsvarlige arbejdsprocesser, der sikrer så lav belastning af miljøet som muligt. Derfor har firmaet lanceret en serie af Oeko-Tex certificeret tøj, der er fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier – og målet er at blive 100 procent økologiske og bæredygtige.

Molo tøj

Prøv engang at tage et kig på serien af t-shirts og trøjer og sig, hvad du ser? – Masser af farver, striber og fantastiske prints. Når Molo laver deres tøj, tager de faktisk målgruppen med i bedømmelsen, og spørger dem, hvad de synes. Det betyder, at det er tøj, som er lavet på børnenes betingelser, så de kan genkende sig selv i det.

En kjole er da for fin til at bære i dagligdagen ikke? – Nej, det gælder ikke for Molo. Her er kjolerne lavet i stof af bedste kvalitet, så de kan tåle at blive brugt og vasket gang på gang. Derfor kan dit barn sagtens komme i skole i en kjole, som hun så har på til fødselsdag bagefter!

Hvad skal dit barn have på udendørs? Hvad enten det er tumlinger i flyverdragtalderen eller seje tøser og drenge, der snart er på vej til at blive konfirmeret, kan du finde noget, der passer hos Molo. Og der er også skibukser og snowboardjakker til skiferien!

Molo – uafhængigt og anderledes.

Prismæssigt er alt tøjet i en klasse, der sagtens kan konkurrere med de mere velkendte og dyrere mærker. Du får det samme og mere til, når du køber Molo – og samtidig videregiver mærket dig også deres ægte passion og ønske om ikke kun at være til børn, men for børn. Det er et mærke, der er skabt af ægte kærlighed til børn.

Molo er ikke et mærke, der gør så meget væsen af sig. Derfor kan det være, at du ikke har mødt det endnu. Men sammenlignet med større og mere kendte mærker får du meget for prisen her. Alt det bedste ved børnetøj forenes: Robusthed, leg, design og økologisk bevidsthed – lavet i børnehøjde!