accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Molo

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
370 varer

Molo er vejen frem til børneglæde

En åbenbaring af skønne farver, finurlige prints, moderigtige snit og masser af komfort – danske Molo har taget alverdens børn og forældre med storm, for det er netop et tøjmærke som dette, vi har manglet på markedet. Så hvis du også synes, at tøj skal afspejle børnenes alder og personligheder, der hvor de er lige nu i livets fase, så vælger du helt korrekt med nogle items fra Molo. Her får du nemlig et skønt supplement eller alternativ til de mange tidløse stilarter på markedet, så ungerne kan klædes på fyldt med humør, energi og livsmod. Tøjet tilbydes også i eksempelvis Harrods, og derfor er vi her på Zalando naturligvis også stolte over at kunne forsyne dine poder med noget lækkert kvalitetstøj, der er attraktivt indenfor Danmarks grænser, men så sandelig også udenfor. Det er et globalt mærke forankret i nordisk håndværk, hvor kvaliteten er i top, og hvor begge fødder er solidt plantet på jorden.

Farvepaletten får fuld gas

Hos Molo ønsker man at omfavne tidens børn og unge med beklædning og looks, der passer til tiden og alderen. Derfor bydes der på tøj til både nyfødte mirakler, så de kan se endnu mere lækre og charmerende ud i noget moderigtigt tøj fra starten af, men også til små og store børn samt unge teenagers. Børn er nu engang energiske, og derfor har de brug for tøj, der følger deres mange bevægelser. Det sørger Molo for med sine specialudvalgte tekstiler, der i den grad giver plads til leg. Med elasthan og fleksibilitet øges strækbarheden og dermed komforten, når det går løs med leg og løb i skolegården eller til fritidsaktiviteterne. Udover det store fokus på pasform og komfort så er det modemæssige aspekt også af højeste prioritet. Det betyder masser af tidens hotteste prints og farver, der samtidig passer til ungernes aktive livsstil.


Fortryllende prints af vidunderlige blomstermarker, fine mønstre af heste, kaninunger, sælunger og andre nuttede dyr går lige i hjertet på søde piger. Fede biler, fodbolde, hajer og army-farver får til gengæld seje drenges opmærksomhed. Hos Molo rammer man plet med tidens farver og udtryk, så de passer med børnenes interesser. Udsmykkende effekter og elementer som leopardprints, stjerner og striber er også flittigt brugt – og det er trendy virkemidler, der altid er moderne. Hos Molo er alt børnetøjet kræs for øjne og sanser, mens komforten er helt i top. Der er aldrig et kedeligt øjeblik med dette fremadstormende danske mærke i garderoben, for mærket har forstået, hvad små og store børn vil have i dag. De opfylder ganske enkelt kravene til det hele, og dermed er både børn og forældre glade.