accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Molo

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
405 varer

Molo

Molo lyder lidt ligesom Yolo (You Only Live Once). Om det har haft indflydelse på det danske børnetøjsmærke er ikke til at sige, men skaberne bag brandet er i hvert fald ikke bange for at designe kreativt og humoristisk tøj til de små drenge og piger.


Premium børnetøj til alle begivenheder

Molo fokuserer specifikt kun på børnetøj. Det er ikke noget kæmpe brand som ønsker at gøre det godt for folk af alle aldre. Men det er et dansk designer børnetøjsmærke som er blevet til et stort brand, både inden- og udenfor de danske grænser. Til at starte med kom der Molo tøj på gaden til 0 til 2-årige, og senere hen er det blevet udvidet helt op til de seksten årige teenagere. De ønsker - nok ligesom de forældre som søger designertøj til børnene - at børnene kommer i første række. Som meget andet i det moderne modebillede er stilen urban, men de tilføjer en god portion råt skandinavisk look, som gør at du måske allerede elsker eller kan komme til at elske tøjmærket.

Molo er populært børnetøj, da det designes efter de smås præmisser. Det er holdbart tøj som giver de mindste mulighed for at udtrykke kreativitet såvel som personlighed. De 0 til 16-årige kan bære tøjet ved alle lejligheder, så du skal ikke være bange for at din søn eller datter kaster sig ud i verdens muligheder med Molo tøjet på. Materialet er af højeste kvalitet som kan tåle lidt af hvert og sagtens en masse ture i vaskemaskinen. Brandets designere lader alle de vilde ideer blive til virkelighed, når de sammensætter kollektionen af fantasifuldt børnetøj med stærke farver, interessante former og sjove prints i alle mulige sammensætninger.