Katalog

Populære filtre
1.142 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Børnetøj i øjenhøjde! Danske Molo tager udgangspunkt i netop børns smag og præferencer, hvilket betyder masser af farver og prints. Det er lige præcis, hvad der passer til en aktiv hverdag, hvor energi, sjov og ballade er garant for en sprudlende og dynamisk livsstil. Pasformer, beskyttelse og funktionalitet hører naturligvis også til. Det får du her i et komplet mærke til dine børn.

Cool og urban design med Molo

Indtag vuggestuen, børnehaven eller skolen med stil i et casual look, som andre børn også vil hige efter! Molo har nemlig ramt nerven inden for børnemode, hvor kombinationen af tests med børn i marken samt fokus på funktionalitet og bevægelighed gør tøjet helt uimodståeligt. De første kollektioner var målrettet børn fra 2 til 8 år, men denne aldersgruppe er senere udvidet, så man i dag dækker garderoben for alle børn i alderen 0 til 16 år. Derudover finder man tøj til alle årstiderne, hvad enten det er badetøj, vintertøj eller alt mulig andet.

Se med her alle drenge og piger!

Passion, filosofi, værdier og design – alt er målrettet og fokuseret på børn, så poder i alle aldre får den bedste oplevelse i det helt rette outfit. Her er fart over feltet med prints og farver, hvad enten det er biler, bolde, heste, rumraketter, blomster eller alt mulig andet. T-shirts, sweatshirts, jeans og træningsbukser danner basen omkring grundudvalget: Tøj, som børn i alle aldre har brug for i hverdagen. Kjoler og skjorter står der også på programmet, så børnefødselsdage og andre festlige anledninger kan nydes til fulde. Dermed er Molo komplet på alle måder!

Gå ikke glip af

Molo

Molo lyder lidt ligesom Yolo (You Only Live Once). Om det har haft indflydelse på det danske børnetøjsmærke er ikke til at sige, men skaberne bag brandet er i hvert fald ikke bange for at designe kreativt og humoristisk tøj til de små drenge og piger.

Premium børnetøj til alle begivenheder

Molo fokuserer specifikt kun på børnetøj. Det er ikke noget kæmpe brand som ønsker at gøre det godt for folk af alle aldre. Men det er et dansk designer børnetøjsmærke som er blevet til et stort brand, både inden- og udenfor de danske grænser. Til at starte med kom der Molo tøj på gaden til 0 til 2-årige, og senere hen er det blevet udvidet helt op til de seksten årige teenagere. De ønsker - nok ligesom de forældre som søger designertøj til børnene - at børnene kommer i første række. Som meget andet i det moderne modebillede er stilen urban, men de tilføjer en god portion råt skandinavisk look, som gør at du måske allerede elsker eller kan komme til at elske tøjmærket.

Molo er populært børnetøj, da det designes efter de smås præmisser. Det er holdbart tøj som giver de mindste mulighed for at udtrykke kreativitet såvel som personlighed. De 0 til 16-årige kan bære tøjet ved alle lejligheder, så du skal ikke være bange for at din søn eller datter kaster sig ud i verdens muligheder med Molo tøjet på. Materialet er af højeste kvalitet som kan tåle lidt af hvert og sagtens en masse ture i vaskemaskinen. Brandets designere lader alle de vilde ideer blive til virkelighed, når de sammensætter kollektionen af fantasifuldt børnetøj med stærke farver, interessante former og sjove prints i alle mulige sammensætninger.