Populære filtre
10.416 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er en af verdens førende designer-livstilsbrands og er internationalt respekteret og elsket på modescenen verden over. Brandet hylder den amerikanske afslappethed, men altid med et twist af luksus og innovativt design. Grundlæggeren og navngiveren startede sin karriere i modebranchen, længe før han startede sit eget. Og det er tydeligt at mærke, at brandet er produktet af mange års erfaring og brændende passion for mode og kvalitet.

Tommy Hilfiger – ét modehus, mange visioner

Siden 1985 har Tommy Hilfiger skabt tøj til glæde for mange. Børn, voksne og unge. Modehuset designer tøj til alle. Med deres evige sans for kvalitet og ulastelige kompromisløshed er brandet ikke bare et modehus, men et livstilsbrand. Vi elsker, at de designer lækre items til vores garderobe, som vi altid kan vende tilbage til. Kvaliteten er i top, og stilen er ren. Tøjkrisen er gang på gang blevet reddet af vores yndlingsitems fra Tommy Hilfiger. .

De perfekte basics

Modehuset er specielt kendt for deres poloer. Med det velkendte, smagfulde logo på venstre side signalerer poloen kvalitet og smag. Find den perfekte taske, en basis T-shirt du kan have sæson efter sæson, og hop i deres lækre sneaks, når du vil have et stilet, men afslappet look. Du kan mærke kvaliteten, hver gang du ifører dig et af deres items. Og når du erhverver dig tøj eller accessoires fra Tommy Hilfiger, ved du, at du er i besiddelse af et item, du kan have længe.

Inspiration

Tommy Hilfiger

Den principielle linje hos Tommy Hilfiger hylder den klassiske amerikanske stil med et frisk og moderne tvist i form af inspiration fra popkulturen. Mode, kunst, musik, sport og anden underholdning afspejles i tøjet, der fokuserer på forbrugere mellem 25 og 40 år. Hjemlandet afspejles også i de røde, hvide og blå farver, som både er farverne på det amerikanske flag samt signaturfarverne for tøjmærket. Disse farver går også igen hos tøjgigantens mange undermærker.

Er du mest til casual eller tailored Tommy Hilger?

En af de seneste kollektioner er fyldt med nostalgisk vintage, hvor brandet fejrer hastighed og umiddelbarhed med fokus på mændene i formel 1-pitten, og der er især et stærkt fokus på denim. Tommy Jeans er inspireret af denim klassikere. Denne kollektion har en mere casual kant, end hvad brandet traditionelt er kendt for. Her er fokus på den 18- til 30-årige denimelsker, og dem er der mange af for tiden, da firser- og halvfemser-denim går igen og igen på catwalks ved modeshows over hele verden. Tommy Jeans er meget mere end et par cowboy jeans. Udvalget byder også på tilbehør fra rygsække og kasketter til jakker, joggingbukser, T-shirts og hættetrøjer, som kan kombineres med hinanden.

Den luksuriøse Hilfiger-kollektion henvender sig til business-orienterede kvinder, som elsker premium-tøjet, der bliver designet med det bedste materiale i mode-landet Italien. Tommy Hilfiger tailored er en kollektion med skarp og sofistikeret stil til mænd. Det kan være alt fra perfekte jakkesæt til en dag på jobbet til casual weekendtøj. Det er premium tøj med materialer i højeste kvalitet, rige farver og luksuriøse detaljer samt perfekt pasform. Udover de primære kollektioner, så præsenterer det amerikanske brand også løbende capsule-kollektioner designet af kendte personligheder, som er med til at afspejle den seneste mode fra storbyer som New York og Los Angeles.