Populære filtre
12.680 varer
rdkvnx
rdkvnx
rdkvnx·
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.
expl0ited
expl0ited
expl0ited·

Tommy Hilfiger giver dig klassisk og tidløst look med en duft af USA

Tommy Hilfiger er helt sikkert et navn, der vækker genkendelse hos de fleste, og det er ikke tilfældigt, at det amerikanske brand har bevaret sin lukrative position i modeverdenen siden begyndelsen i 1985.

Tommy Hilfiger er nemlig eksperter i at fremstille tøj i klassiske og tidløse designs, som du kan have på år efter år uden at blive beskyldt for at være ude af trit med de seneste modetrends.

Logoet er ”red, white and blue”, hvilket selvfølgelig signalerer, at Tommy Hilfiger har USA i blodet, og det er ikke mindst sortimentet af casual modetøj i et klassisk amerikansk look, som virksomheden har bygget sin succes på.

Casual clothing til alle situationer

Det amerikanske brand startede i sin tid med at lave kollektioner til mænd, og det betyder, du i dag kan vælge mellem et bredt udvalg af herretøj og -tilbehør fra Tommy Hilfiger, og du finder det selvfølgelig her hos Zalando.

Hvad end du mangler afslappende tøj til hverdagen eller flotte, stilfulde skjorter og jakkesæt, du kan gå på arbejde i, har vi noget til dig. Fælles for tøjet er, at det er sammensat af solide materialer og altid føles rart at have på selv over længere perioder.

Læg hertil vores udvalg af sko, strømper, bælter, tasker, punge og meget andet, som giver dig nærmest ubegrænsede muligheder for at bygge din stil på kryds og tværs.

Zalando følger den seneste udvikling

Selv om Tommy Hilfiger startede med herremode, har brandet langt fra kun fokus på tøj og tilbehør til mænd i dag. I tidens løb har adskillige kollektioner af tøj og accessories til kvinder set dagens lys med lige så gode forudsætninger for at sammensætte det rette look blandt et stort udvalg af produkter.

Hos Zalando er vi naturligvis altid opdateret på den seneste udvikling hos Tommy Hilfiger, hvilket bestemt ikke gør vores udvalg – eller dine muligheder – mindre.

Så hvorfor ikke bare kaste dig ud i jagten på din næste kjole, bluse, skjorte, bukser, taske, eller hvad du nu står og mangler, så hurtigt som muligt? Hvis du er én af dem, der helst ikke vil stå med alt for mange valgmuligheder, bliver din mission nemlig kun sværere, jo længere du venter.

Tøj til hele familien

Men noget af det bedste ved det amerikanske brand er selvfølgelig, at der er noget til alle. Tommy Hilfiger Tailored-kollektion henvender sig til dig, som ønsker et skarpt og sofistikeret look, mens Tommy Hilfiger Denim er denim-elskerens ven. Og sådan kan vi blive ved.

Skal hele familien have fornyet sin garderobe, kan vi også glæde dig med, at vi hos Zalando har et bredt sortiment af Tommy Hilfiger-produkter til børn, som selvfølgelig har det samme cool udseende og komfortable design, som du allerede kender fra voksenkollektionerne.

Med meget forskelligt tøj og tilbehør at vælge mellem kan de små ligeledes sammensætte deres look på kryds og tværs, som de ønsker det. Selv om mærket er det samme, har alle medlemmer af familien altså mulighed for at skabe deres egen personlige stil.