Filter

Black Friday

279,011 varer

Hvad er Black Friday?

Black Friday er dagen efter Thanksgiving, som er en hellidag, der fejres i USA. Thanksgiving er altid den fjerde torsdag i november, og Black Friday 2020 ligger derfor fredag den 27. november. Siden 1932 har dagen markeret starten på juleshoppingen, og i dag er det en af de allerstørste shoppingdage. Selvom det kun i nogle stater er en fridag for statslige ansatte, så er der rigtig mange, der holder dagen fri for at shoppe igennem og få startet juleshoppingen.

Rigtig mange butikker og online shops åbner med massive tilbud på Black Friday til de shoppeglade mennesker. Særligt siden 2005 har det været en kæmpe succes, og er blevet en travlere og travlere shoppingdag. Dagen starter tidligt, hvor rigtig mange butikker åbner kl. 6 om morgenen med de store tilbud. Det er dog blevet tidligere hvert år og nogle butikker åbner nu allerede deres udsalg ved midnat.

Black Friday i Danmark

Selvom Black Friday er et amerikansk fænomen, så er det for længst blevet en velkendt shoppingdag for danskerne også. Her på Zalando åbner vi selvfølgelig også dørene til et kæmpe udsalg på Black Friday 2020.

I forhold til USA hvor shoppingen startede i detailbutikkerne og senere også rykkede til webshops, har det i Danmark været en omvendt proces. Her er det primært online shops, som har taget Black Friday til sig og givet kunderne fantastiske tilbudspriser.

I USA er der mange, der står i kø hele natten for at få fat i de mest fantastiske tilbud i detailbutikkerne. Hos Zalando tilbyder vi et stort Black Friday udsalg, som du kan shoppe løs af uden at stå i kø eller vente oppe hele natten i kulden.

Hos Zalando kan du finde et kæmpe udvalg af fantastiske tilbud, så du kan få frisket garderoben op med tøj, sko og acccessories til rigtig gode priser. Du kan også starte julegaveindkøbene i god tid og få meget mere for pengene.

BLACK FRIDAY 2020

Er du på udkig efter et godt køb? Med vores brede udvalg af Black Friday kollektioner gør du et fund til prisen. Vi har samlet det bedste til dig til en uovertruffen pris, så du kun skal bekymre dig om, hvilke styles der skal fylde i skabet. Alt inden for tøj, sko og overtøj til hele familien klæder alle trendy på. De fedeste designs kommer til en attråværdig pris, hvor alle kan være med. Gode procenter sætter prisen, så du kan opdatere garderoben med tidens bedste trends og spændende designs.

FEDE STYLES TIL GODE PRISER

Vi har skruet ned for prisen på Black Friday, men kvaliteten er stadig den samme som tidligere. Det spændende udvalg bugner af styles, der pifter dit favoritsæt i garderoben op på ny. Ønsker du at skabe et helt nyt look? Det er intet problem med de mange produkter fra de bedste brands. Kun fantasien sætter grænser for det perfekte outfit. Skal du have opdateret looket med de seneste trends til vintermånederne? Eller er de lette styles til sommeren? Du finder styles til alle sæsoner lige her. Black Friday er et oplagt valg til dig, der søger kvalitet og mode til en god pris. Sortimentet favner over mange forskellige styles, så du kan blive klædt på til en god pris fra top til tå. Sporty looks til sport og fritid, formelle og elegante modeller til brunch og fester og casual basic ting til et trendy dagligdagsoutfit, finder du lige her på Zalando.dk. Den store shoppedag klæder familien på fra top til tå med spændende items.

Inspiration