Herrebælter

Populære filtre
1.569 varer

Kæmpe udvalg af bælter til herrer

Er du på jagt efter et praktisk bælte, som kan holde dine bukser behageligt på plads? Måske leder du efter det perfekte bælte, som binder dit festlook sammen? Ligegyldigt om du mangler et bælte af praktiske eller æstetiske årsager, så finder du mange fede bælter til herrer lige her hos Zalando.

Lad dig inspirere hos os. Vi har alt fra de klassiske og simple bælter til de elegante læderbælter, flettede bomuldsbælter og alt derimellem. Ligegyldigt hvilken type herrebælte du vælger, så vil du med sikkerhed nyde godt af dets høje kvalitet og praktiske funktion. Vi elsker praktiske accessories. Derfor er vores udvalg nøje sammensat og byder på både klassiske designs og de moderne varianter inspireret af tidens tendenser og trends.

Har din garderobe en forkærlighed for iøjnefaldende farver og stærke kontraster? Så vil du elske de mange farverige herrebælter i vores sortiment. Er du mere til det simple og enkle snit, så vil du med garanti elske vores mere neutrale bælter i jordnære farver.

Herrebælter til fest og hverdag

Tilpas og style dit look med et smukt bælte. Hos Zalando har vi udvalgt både skandinaviske og internationale designere, så du kan finde det perfekte match til både personlig stil og begivenhed. Til de helt særlige anledninger kan du gå efter de klassiske herrebælter i faux læder, kernelæder eller tidløs ruskind.

Hvis du vil give dit look et ekstra twist, kan du også vælge de flettede herrebælter i skind. Er det et praktisk og alsidigt hverdagsbælte du mangler? Tjek vores udvalg af casual tekstilbælter ud.

Hverdagens essentials bør matche størstedelen af din garderobe, hvorfor det kan være smart at gå efter et bælte i neutrale farver og med diskrete designdetaljer, når du skal finde det perfekte bælte til hverdagen.

Sådan finder du det perfekte herrebælte

Inden du går på opdagelse i vores bælter til herrer, bør du først og fremmest finde ud af, hvilken størrelse du skal have. Bæltet skal først og fremmest holde bukser og jeans oppe, så pasformen er essentiel.

Bæltets størrelse måles fra spænde til bæltets midterste hul. Bæltestørrelsen er derfor svarende til dit taljemål, også kaldt livvidde. Du finder altså ud af hvilken størrelse, du skal have, ved at måle omkredsen af din talje og runde op til nærmeste 5 cm.

Hos Zalando finder du et bredt udvalg af looks, bredder og farvekombinationer. De smalle designs går godt til det mere minimalistiske og simple look, hvor de bredere modeller giver dit outfit et mere traditionelt og klassisk look.