Katalog

1.062 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Hos britiske Topshop er man ikke bange for at klæde dig personligt og markant på. Mærket er nemlig gået lidt væk fra det polerede og søde-pige-look, som mange andre designere tager sig af. I stedet får du masser af karakter og rå styles med kombinationsmuligheder. Det betyder også, at tøjet gerne må larme lidt på en grungy måde, hvilket er helt oppe i tiden.

Følger du også med i, hvad andre kvinder har på af tøj, når du færdes rundt omkring i bymiljøet? Så har du sikkert også spottet nogle fede items fra dette London-mærke, der er sprængfyldt med sprøde must-have kollektioner, der klæder dig på til rockkoncerter, club-besøg, lækre middage, sport, hverdag og ferier. Alt er nemlig muligt, når der står metropolsk modetøj på programmet.

Topshop – bliv modeklar på nul komma fem

Med kollektionerne fra Topshop kan man shine sig op i løbet af ingen tid. Tøjstilen er nemlig så dejlig ubekymret og velsiddende, at du er sikret et individuelt look, uanset hvad du bærer. Mærket giver dig også rig mulighed for at lege med din udstråling, så du samtidig kan eksperimentere og skabe nyheder, når du har lyst.

Kombination er nøgleordet, når det gælder dette urbane topmærke. Her kan du gå fra hullede jeans og en fed T-shirts til læderbukser og en strikket cardigan i rå silhuetter, og så dresse dig yderligere op i festkjoler eller elegante business-looks – alt sammen med en kæk og modebevidst udstråling, som gør mærket så attraktivt og stærkt.

Hos Topshop kigger man lige præcis i den retning, der er brug for, når der skal hentes ny inspiration. Det kan være fortidens klassiske looks i tidløse styles, men også fremtidens nyskabende elementer. Dermed arbejder man målrettet og trendbevidst gennem hver kollektion, så du er klar til at indtage verden med din stil.

En designdiva, rå storbypige, kreativ kontornørd, catwalk-babe, dansende festival-chick – med britisk mode direkte fra London kan du sende de modesignaler, der passer til din smag og til den specifikke anledning. Mærket sørger i hvert fald for, at du kan jonglere rundt med din stil, så den altid passer til tidens trends og cool arrangementer.

Gå ikke glip af

Din stil siger alt med Topshop

Det oser af glamour og stjernestatus på den urbane og casual måde. Hos Topshop finder du desuden masser af vintage mikset med avantgarde attituder. Det er også feminin og forførende mode med et twist af rock og coolness – kort sagt alt det, som er oppe i tiden indenfor mode til kvinder fra omkring 18 år og op til de 40. Alle, der har været i London, har med sikkerhed bidt mærke i hovedbutikken på Oxford Street. I 2015 startede Topshop så med at samarbejde med Zalando som den første online-store – og vi er beærede over at forkæle dig og dine veninder med toplækkert tøj, tilbehør og fodtøj. Her får du super cool looks fra hjertet af Europas førende metropol, hvor tingene går stærkt, og hvor inspirationen hentes direkte på gadeplan samt blandt alle de kulturelle arrangementer rundt omkring i storbyen. Derfor er mærket altid værd at holde øje med, hvis man er til nutidig mode med et twist.

Topshops rober klæder kvinder på

Topshop har hele tiden haft en mission om at være et overkommeligt mærke for alle. Det betyder fordelagtige priser, der samtidig får et drys stjernestøv i form af nogle af de store superstars, der også er vilde med mærket. Topshop rammer nemlig præcis den nerve indenfor tidens trends, som gør stilen attraktiv og aktuel lige nu. Med navne som Beyonce, Cara Delevingne og Kate Moss som frontfigurer og bærere af tøjet får man for alvor øjnene op for den signalværdi, dette eftertragtede tøjmærke sender. Derudover samarbejdes der også med forskellige anerkendte designere samt med up-coming designtalenter i svøb. Her får du komplette looks i ægte model-stil, så du kan fornøje dig med alle de sjove aktiviteter, du holder af. Topshop er det perfekte mærke, hvad enten den står på festival, sightseeing, fest, arbejde, skole eller andre ting, hvor man har brug for en masse items at skifte med.

Hos Topshop kommer man alle typer af kvinder i møde. Man kender nemlig markedet og har spottet, hvordan der snakkes i krogene om den store tiltrækningskraft, kollektionerne har. Derfor har mærket udvidet med flere underlinjer, hvad enten det er petite, tall, ventetøj eller andre kollektioner, der henvender sig direkte til bestemte segmenter på modemarkedet. Alle kvinder har nemlig ret til at vise deres egen personlige stil, og dermed ret til at slippe modefriheden løs i stedet for at blive bundet af den. Topshop giver dig netop mulighed for at style dit outfit som du vil, så komfort, udstråling og personlig tilfredshed er i top. Det er alt fra vintage, boheme, rock-chik, diva, model, sporty girl samt alt muligt andet – stilarterne favner bredt!