Regnjakker

Populære filtre
1.575 varer

Moderne og praktiske regnjakker i smukt design

Det danske vejr er omskifteligt, og det er derfor vigtigt, at have en god og veldesignet regnjakke i garderoben. Hos Zalando finder du regntøj, som ikke bare er praktisk, men som også matcher din personlige stil.

Vores udvalg er faktisk så bredt og alsidigt, at det er lige så trendy og stilfuldt som resten af vores overtøj. Hvis du hverken vil gå ned på funktion eller udtryk, er du landet det helt rigtige sted. Hvad end din garderobe har en forkærlighed for det farverige, det minimalistiske eller det romantiske, er der en regnjakke til dig.

Det helt rigtige valg er en jakke, som du føler dig godt tilpas i, når du træder ud i regnvejret. Derfor har flere af modellerne hos Zalando smarte detaljer som åndbart mesh, justerbare stropper og teknisk overfladebehandling, som holder regn og slud væk fra kroppen.

Sådan finder du den perfekte regnfrakke til hverdagsbrug

Dit valg af regnfrakke afhænger både af din personlige stil, men også hvornår den skal bruges. Hvis du bruger cykel som transportmiddel i dagligdagen, kan en model med justerbare ærmer og talje være en god idé, så vind og regn holdes ude, når du bevæger dig af sted på cykelstien.

Er du dagligt med bus, tog eller anden offentlig transport, kan du med fordel vælge en regnfrakke med hætte og smarte lommer. Hætten holder hår og ansigt tørt, mens du venter, og de smarte lommer med lukning holder alt det vigtigste tørt og lige ved hånden.

Ligegyldigt hvordan du bevæger dig rundt i det daglige, finder du hos Zalando en regnjakke, som matcher både behov og stil. Hvis du vil stråle lidt ekstra på de grå dage, kan du med fordel gå efter nogle af de mere farverige designs med spændende mønstre eller color-block grafik. Foretrækker du det stilrene og tidløse samt en skarp silhuet, vil du elske vores ensfarvede sortiment med figursyet snit.

Praktisk overtøj til modeelskeren

Praktisk er ikke kedeligt hos os, og vi har vandtæt overtøj til alle livets begivenheder. Selv når naturen kalder, kan du hoppe i praktiske regnjakker, som sørger for både varme, åndbarhed og stil.

Vores ensfarvede modeller er nemme at matche med resten af din garderobe. Hvis du elsker pasteller, finder du jakker i støvede farver og enkle detaljer. Er du fan af et ægte retro-look, kan du gå efter de skarpe gule eller røde regnfrakker.

De udvalgte brands og designere formår at kombinere praktiske detaljer med uovertruffent design, så du kan gå ud i hverdagen med selvsikkerhed, ligegyldigt hvad vejrudsigten siger.