Sko, tøj og accessories fra KARL LAGERFELD

Størrelse
Mærke
Pris
Farve
Anledning
Mønster
429 varer
Sorter efter:
Side 1 af 6

Karl Lagerfeld

Måden Karl Lagerfeld ser ud på, er en del af hele hans modeunivers. Det hvide hår samlet i en hestehale, de sorte solbriller og høje skjortekraver, der giver hans look et stringent og lidt autoritært look. Man diskuterer stadig hans alder, men det er bevist af dåbsregisteret i Hamburg, at han er født i 1933 – selv påstår han dog at være fra 1938. Uanset hvad, så er der altid en del mystik forbundet med Karl Lagerfeld, hvilket blot er et kæmpe bonuspoint indenfor modeverdenen, hvor tingene skal have kant og personlighed. Det kan man i den grad sige, at Lagerfeld har – og det kommer altid til udtryk i hans kollektioner, der især er kendt for sorte og hvide farver. Udover at designe haute couture er han også garant for masser af hverdags- og festkollektioner, der tilfredsstiller de mere kommercielle segmenter i markedet. Han er en tysk designer med hjerte i Hamburg, kombineret med et internationalt udsyn, hvor hovedsædet har base i Paris. Desuden har han boet et hav af steder, hvilket blot viderefører hans globale tilgang til alle processerne.

Når dit unikke look skal understreges med manér

En ikonisk designguru af dimensioner. Det er den korte, men meget passende titel, der beskriver Karl Lagerfeld. I virkeligheden er det svært at beskrive denne unikke verdensdesigner, da han indeholder så mange kvaliteter og talenter. I sit over 80-årige lange liv har han skabt utallige minder for alle, da han med sine skarpe og strukturelle udtryk har forvandlet måden, vi opfatter mode på. Han er kreativ ud over alle grænser, hvor også kunst, filminstruktion, fotografering, musik og flere andre ting er blandt hans foretrukne beskæftigelser. Karl Lagerfeld er naturligvis båret af kendte verdensstjerner, og han har designet kollektioner til flere turnéer og teaterstykker. Bedst kendt er nok hans lancering af Madonnas kostumer, der vakte opsigt i form af læder, lak og andre spændende materialesammensætninger. Det er tøj, der spiller på følsomme emner, og som tager tingene op til debat på flere niveauer, hvilket netop også er et af modedesignerens mål – at få folk til at tage stilling.

Med sit visionære modeøje er Karl Lagerfeld med til at gøre verden mere spændende og unik. Han har nemlig modet til at eksperimentere og udfordre de gængse linjer og opfattelser, hvilket bringer din personlige stil op på et nyt niveau. Premium-materialer, læder, avantgarde snit og klassisk mode blandes med humor og til tider rebelske prints, figurer og mønstre, der sætter ekstra kolorit på kollektionerne. Med Karl Lagerfeld kan man både klæde sig formelt og urbant på. De to stilarter kan også mikses til et mere individuelt outfit, hvilket netop er en af mærkets mange styrker. Hos Lagerfeld finder du masser af tøj og tilbehør, hvor især tasker, solbriller og punge er blandt de mest populære accessories. Dermed kan du klæde dig på med enkelte items eller komplette looks med denne internationale tyskers særlige stil på kroppen.