1.282 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

KARL LAGERFELD - et af de absolut største modeikoner

Mangeårig chef i modebranchen for to af verdens modehuse og på samme tid designer med eget brand - KARL LAGERFELD er en af de helt store aktører. Her hos Zalando finder du dette brand, som med dets letgenkendelige og helt specielle stil og udtryk har et stort udvalg at vælge mellem, til både hun og han. Her er noget til både hverdag og fest - og alt derimellem.

To farver dominerer fortsat produkterne, sort of hvid. De samme farver, man altid så designeren i. Samme designer som sagde, at hvis der var noget, han ønskede at have opfundet, så var det den hvide trøje. Den hvide trøje er basis for alt og alt andet kom efter den. Kollektionen her byder heldigvis på meget mere end hvide trøjer.

Men hold da op, hvor kan man lave mange flotte ting med disse farver. Samtidig giver det også fantastiske muligheder for at kombinere på kryds og tværs. Det er nu heller ikke de absolut eneste farver, du finder på produkterne, så du kan også lege lidt med frække farvekombinationer eller fremhæve detaljer. Det er ikke helt tilfældigt at designeren skabte dette brand med udgangspunkt i dele, som måske var lidt for vovede for det modehus, han ellers var chef for.

Sin helt egen stil, kombineret med mere traditionelle designs

KARL LAGERFELD har i vid udstrækning sin helt unikke og særegne form og design. Mange af delene vil modebevidste kunne genkende på lang afstand. Det gælder selv ting som smykker, clutch og andre små accessories. Men der er også en masse dele, som er mere nedtonede, hvis du bare nyder det lækre design og den gode kvalitet, men egentlig ikke så meget vil skilte med, hvad du går med.

Mange af de detaljer, som gjorde, at man altid kunne genkende KARL LAGERFELD, finder du også i forskellige versioner her. Det gælder for eksempel sorte handsker, men i særdeleshed også sorte solbriller, som du finder i en del af kollektionerne, typisk båret af Choupette, som var KARL LAGERFELDs kat. I det hele taget så er her leget med detaljer og udtryk på en raffineret og tiltalende måde.

Cool påklædning med et twist

Fra "den lille sorte" i KARL LAGERFELDs egne variationer, til lækre jakker, smarte tasker og badetøj med det helt rigtige snit og de perfekte farver, så byder KARL LAGERFELD på det meste du har brug for i din garderobe. Naturligvis er her også tøj til alle årstiderne samt tøj, som faktisk kan tiltale og bruges på mange måder og indgå i en del forskellige stilarter.

Tøjet og tilbehøret her vil tage sig godt ud i alverdens storbyer, på en strand eller et cruise, og kan både udgøre basis eller være et supplement til din personlige stil og din private garderobe. Om du vil være den søde, den frække, den kække eller den klassiske, så har kollektionerne her dele, som du vil kunne nyde at have og som du kan kombinere for at skabe din helt egen unikke stil og udtryk. Her er i sandhed tale om tøj, der skaber muligheder og som inspirerer til at eksperimentere og udtrykke din personlighed.