Populære filtre
2.083 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

En modegigant kan brandet vist roligt blive kaldt. KARL LAGERFELD har taget verden med storm og de kendte er vilde med de eksklusive designs. Der er fart over feltet og mange fine, anderledes og fantastiske detaljer præger kollektionerne. I alle designs gennemarbejdes muligheder på kryds og tværs. Kun det bedste får lov til at stå tilbage. Det er din garanti for moderigtige looks.

KARL LAGERFELD – en anderledes verden

Overdådige designs er noget, som kendetegner brandet. Kollektionerne er spækket med detaljer og læder er hyppigt brugt til at præge mange items til det vilde look. Kollektionerne spænder bredt og du vil kunne finde alt lige fra halstørklæder i spændende udfoldelser til accessories i med de vildeste detaljer. Du kan med fordel sammensætte et komplet outfit. Det er bare med at gribe dit favorit item fra kollektionen og bære det med stil. Selv er vi helt vilde med mange af brandets clutches, da det er en smuk detalje til et roligt og afslappet look.

Opfrisk din garderobe

Brandets her formår gang på gang at overraske med nye og legendariske items. KARL LAGERFELD tager det bedste fra flere verdener og skaber sin egen verden i en moderne cocktail, der emmer at kreativitet og nye udfordringer. Med items fra brandet i skabet er du sikker på at udforske nye sider af din personlige stil. Du vil derved kunne fremhæve skjulte kanter og anderledes vinkler af dig selv. Smid et par sorte bukser på, og skab en kontrast med en bluse i lækkert print. Tilføj et par accessories, og giv liv til dit look. De små detaljer i rene farver spilles op mod den sorte base. Afslut med et par sko i sort, for at holde fundamentet og lade dine accessories skinne.

Gå ikke glip af

Cool og urban stil til store og små med Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld er et ikon indenfor modeverdenen. Ikke blot på grund af hans efterhånden legendariske arbejde og aftryk, men hans eget look og person har også sat sine fodspor. Karl Lagerfeld har fingeren på pulsen og skaber tøj, som er let at se som en del af sin garderobe. Det er let at mixe og matche deres moderne stil, der ofte er en hyldest til manden bag de sorte solbriller og den høje krave. 

Mode er mere end blot tøj – det er en attitude

Karl Lagerfeld er et mærke, der skaber cool, nutidigt tøj, som er let at sætte sammen med det, man i forvejen har hængende i skabet. Det er til dem, der leder efter et cool, urbant look eller elementer af det i deres garderobe. En kombination af en parisisk tilgang til mode og en rock’n’roll tilbageholdenhed, hvilket kommer til udtryk i et mærke, der formår at være afslappet og urbant, mens det samtidig ikke tager sig selv for seriøst.

Karl Lagerfeld designer minimalistisk tøj, der leder tankerne mod storbyernes yngre befolkning. Både tøj og tilbehør  tiltaler alle os, der elsker en god beanie og et par sneakers, men også os, der kombinerer sneakers med en pæn kjole. Ifølge brandet selv er mærket en hyldest til Lagerfelds syn på mode: “Fashion is an attitude more than a clothing detail.”

Et ikonisk look — hvid og sort går man aldrig fejl af

Det er ikke kun i ånden, at stifteren bliver hyldet. Lagerfeld havde mange hatte på, og ved siden af sit arbejde som modeskaber var han også fotograf og karikaturtegner. I en kollektion finder man derfor ofte styles, hvor han er afbilledet sammen med sin højtelskede kat, Choupette. Lagerfeld selv er iført i sit nu efterhånden ikoniske look med det hvide hår i en hestehale, store, sorte solbriller, fingerløse handsker og en høj, hvid krave. Men det ikoniske look lever også videre på anden vis. Du kan f.eks. finde fingerløse handsker a la dem, Lagerfeld selv bar, og flere items er opkaldt efter Coupette, herunder en beanie med katteører og knurhår.   

Foruden tøj designer mærket gang på gang også accessories, som er stilrene og smarte på samme tid. Med en Karl Lagerfeld taske har man en taske, der aldrig går af mode, og sneakers, der holder sæson efter sæson. Men det er ikke kun et brand til kvinder og mænd – du kan også få børnetøj og -tilbehør. 

Til børn finder du blandt andet seje sweatshirts og T-shirts eller en taske med katteører – i Coupettes ånd – sparkedragter og hagesmække med Karl og Choupette side om side til de helt små. I børnetøj såvel som accessories kommer mærkets mere legesyge side frem, selvom der naturligvis også er items som en imiteret læderjakke og den klassiske hvide skjorte. 

Arven efter Lagerfeld

Efter hans død, har flere store modenavne skabt deres egen version af den hvide skjorte, som Lagerfeld altid bar, som en del af The White Shirt Project. Overskuddet går ubeskåret til et velgørenhedsprogram for medicinsk forskning ved The Paris Descartes University Foundation ved navn "Sauver la Vie." En velgørenhedsorganisation, som Lagerfeld selv støttede i mange år indtil sin død. På den måde lever hans ånd videre i mere end bare tøjet.

Derfor er det passende, at man har valgt at kombinere hans foretrukne velgørenhedsorganisation med hans yndlings item. Lagerfeld elskede virkelig den hvide skjorte og udtalte engang, at hvis der var én ting, han ville ønske, at han havde opfundet, så var det dén: ”For me, the white shirt is the basis of everything. Everything else comes after.”