Katalog

Populære filtre
344 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Wood Wood

Streetwear, musik, kunst og Nørrebro – bliver det så en federe blanding? Nej, vel? Med Wood Wood får man de lækreste styles serveret direkte fra Danmarks hovedstad, hvor tidens hotteste elementer mikses med international inspiration. Så bliv in med de kendte looks eller vær dig selv på personlig vis i trendy modetøj!

Wood Wood bringer moden i front

Hvis du søger et alternativ til stramme business-suits og blankpoleret fodtøj så tag et nærmere kig på danske Wood Wood, der viser vejen inden for urbant streetwear. Her er der nemlig mulighed for at ligne en million – på en casual og afslappet måde. Hemmeligheden bag kollektionerne ligger i snittene, farvevalget og sammensætningen af materialer. Alle de fede, uundværlige items er naturligvis tilgængelige i form af hoodies, jeans, sweatshirts, T-shirts, rullekravebluser, caps og alle de andre basisbeklædningsgenstande, man har brug for i garderoben.

Trendy casualness venter på dig

Gå ikke glip af modeuret, der tikker afsted med nye kollektioner fra Wood Wood! Her holdes tingene kørende med relevante stilarter i klare signaturer. Det er tøj med rødder i den kreative branche, hvor graffiti og socialt samvær er en del af varemærket. Poetiske ordspil, farvemiks, avantgarde silhuetter og skæve snit gør dette danske mærke unikt. Det er tøj med et afslappet udgangspunkt, men som også kan dresses op til mere formelle anledninger. Uanset hvad vil man altid fremstå med en individuel stil, som kunne være taget ud af enhver storby. Fest, job eller fritid – med dette designermærke på kroppen er man bare sig selv på en inspirerende og cool måde.

Gå ikke glip af

Wood Wood

I begyndelsen, da københavnerne Karl-Oskar Olsen og Brian SS Jensen skabte Wood Wood i 2002, var tøjmærket blot et middel til at kunne udtrykke sig selv i form af street-T-shirts. I dag byder WW på alt fra shearling, denim og collegejakker til skræddersyede skjorter, hoodies og meget mere. Brandet er uden tvivl dansk, når det kommer til æstetik og design. De danske rødder kommer til liv i form af print, deres humor og den kontekst, som bruges til at fortælle deres historie gennem fashion.

Firser-inspireret Wood Wood fashion

Wood Wood DNA er attitude, kreativitet og kvalitet. Kvalitet kan både være i materialet og i konceptet. Som en graffitiartist skal du blive ved med at udfordre dig selv, ellers vil dit navn blive glemt. Københavner-brandet arbejder på samme måde med sine kreative kollektioner. En af de seneste kollektioner er inspireret af firserfilm, som fokuserer på den svære overgang fra teenager til voksen, som udmøntes i en blanding af turtleneck-T-shirts, varsity-jakker og skræddersyede blazere og bukser, som kan danne et elegant casual look. WW har også præsenteret en mindre gadeinspireret kollektion for nylig, som byder på flere klassiske modeelementer i afdæmpede farver såsom grå, sorte og blå nuancer.

Det danske streetwear-firma har også en basislinje til damer, herre og børn, som puster nyt liv i klassiske WW-designs, og tøjet kan kombineres med dette års seneste tendenser. Double A er navnet på den bæredygtige kollektion, hvor alle produkterne er produceret i Europa, og materialet er testet for skadelige kemikalier. De lækre og bløde jersey- og fleeceprodukter består af hundrede procent økologisk bomuld. Det er tøj, som danner basen i ethvert tøjskab, men som skiller sig ud, når det bliver båret med stil og attitude.