accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Wood Wood

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
Anledning
169 varer

Wood Wood – få et stykke af København til din stil

Wood Wood er et moderne livsstilsbrand, der blev lanceret i 2002 og har base i indre København. Designerne bag dette brand er begge vokset op blandt graffiti og beton, hvilket alle deres designs bærer tydeligt præg af. De mikser high fashion, sports- og streetwear med ung kultur, kunst og musik. Det munder ud i styles, der er balancerede mellem stil og funktion. Wood Wood giver dig moderne streetwear, der kan indgå i enhver stilet garderobe. Deres kollektioner er fyldt med store snit og en lækker attitude, som din stil og garderobe nu kan komme til at nyde godt af.


Den perfekte fusion af undergrund og high-end

Her har du chancen for at finde det helt perfekte stykke tøj fra Wood Wood. Det er store kollektioner, der giver alt, hvad den fashionable kvinde eller mand hungrer efter. Du finder de vildeste statement T-shirt, caps, jakker, jeans – ja, listen er lang. Udforsk selv det store udvalg fra de danske modepionerer, der stræber efter at give dig mode, som passer ind i din hverdag med den perfekte blanding af attitude og mode. Den kobling af sofistikerede løsninger med urbane rødder er slet ikke til at få øjnene fra. Wood Wood tager de ikoniske silhuetter og sætter deres egent unikke præg. Lad Wood Wood sætte sit præg på din stil!


Den danske stil er nem at spotte i dette udvalg. Wood Wood formår at bruge den skandinaviske enkelthed i deres designs sammen med det urbane og street. Det giver dig lækre modeller, der ofte spiller på det overdimensionerede og rene. Brandet gør brug af helfarver i diskrete farver, der giver et stort udtryk, som er nemt at finde plads til i garderoben. Du finder også en legende profil med deres grafiske udtryk, der altid er ude efter at lave et statement. Wood Wood giver dig mulighed for at lege med dit look. Er du en mand, der elsker et fedt udtryk? Så hop i en af de fede sweatshirts med deres velkende ”W.W.” på, sammen med en fed cap, de perfekte jeans og de fedeste sneakers – så er din urbane stil lige i skabet. Wood Wood klæder også den fashionable unge pige på, der elsker et urbant look. Slå dig læs i det store udvalg fra Wood Wood, som du kan finde lige her på Zalando.dk.