Katalog

Populære filtre
373 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.
aly__ma
aly__ma
6 varer

Wood Wood

I begyndelsen, da københavnerne Karl-Oskar Olsen og Brian SS Jensen skabte Wood Wood i 2002, var tøjmærket blot et middel til at kunne udtrykke sig selv i form af street-T-shirts. I dag byder WW på alt fra shearling, denim og collegejakker til skræddersyede skjorter, hoodies og meget mere. Brandet er uden tvivl dansk, når det kommer til æstetik og design. De danske rødder kommer til liv i form af print, deres humor og den kontekst, som bruges til at fortælle deres historie gennem fashion.

Firser-inspireret Wood Wood fashion

Wood Wood DNA er attitude, kreativitet og kvalitet. Kvalitet kan både være i materialet og i konceptet. Som en graffitiartist skal du blive ved med at udfordre dig selv, ellers vil dit navn blive glemt. Københavner-brandet arbejder på samme måde med sine kreative kollektioner. En af de seneste kollektioner er inspireret af firserfilm, som fokuserer på den svære overgang fra teenager til voksen, som udmøntes i en blanding af turtleneck-T-shirts, varsity-jakker og skræddersyede blazere og bukser, som kan danne et elegant casual look. WW har også præsenteret en mindre gadeinspireret kollektion for nylig, som byder på flere klassiske modeelementer i afdæmpede farver såsom grå, sorte og blå nuancer.

Det danske streetwear-firma har også en basislinje til damer, herre og børn, som puster nyt liv i klassiske WW-designs, og tøjet kan kombineres med dette års seneste tendenser. Double A er navnet på den bæredygtige kollektion, hvor alle produkterne er produceret i Europa, og materialet er testet for skadelige kemikalier. De lækre og bløde jersey- og fleeceprodukter består af hundrede procent økologisk bomuld. Det er tøj, som danner basen i ethvert tøjskab, men som skiller sig ud, når det bliver båret med stil og attitude.