Herretasker & kufferter

Populære filtre
6.940 varer

Giv dig selv en ny smart taske eller kuffert, der kan indeholde alle de ting, du skal have med på farten. Om det er i hverdagen eller på rejsen, så er en taske altid et godt og ikke mindst praktisk accessory. Du kan få meget glæde af den rette taske, og det er en god måde at have de ting samlet på et sted, du skal have med på farten.

Herretasker & kufferter - stilfulde designertasker

Om du er studerende, i job eller er meget på farten, så kan der være mange gode grunde til at investere i en god taske. Hvis du skal have mange bøger med dig, så kan det være rart med en rummelig rygsæk, der ikke kun er praktisk, men også trendy. En rygsæk er et godt accessory til en mere afslappet og sporty stil. Skal computeren med dig til et forretningsmøde, så er en stilet attachetaske det helt rigtige. Tasken passer perfekt sammen med et professionelt eller semi-professionelt look, bestående af en blazer, et par chinos og smarte loafers. Match gerne farven til dit bælte og dine sko for et komplet look.

Rummelige og praktiske i flere størrelse

I dette sortiment af tasker finder du flere variationer af smarte modeller, der egner sig godt til forskellige brugssituationer. Har du behov for meget plads i hverdagen eller på et weekendophold, er en kuffert et rigtig godt valg. Har du tunge ting, der skal med dig i hverdagen, som papirer, bøger eller computere så er rygsække og attachetasker et godt valg. Disse herretasker og kufferter findes i et varieret udvalg af farver, så du kan finde en, der passer til din personlige stil. Skal du træne på vejen hjem eller handle, så fås der dejlige rummelige modeller.

Gå ikke glip af