Jakker til damer, herrer og børn

Populære filtre
310 varer

Følg brands du kan lide

Vær den første til at få updates om nyheder.
monsofi
monsofi
monsofi·

Tekniske og stilrene adidas jakker til damer, herrer og børn

Med adidas' ikoniske Trefoil-logo på din jakke, er du ikke til at skyde igennem. Deres logo er ikke bare synonymt med kvalitet men også moderne stil og total komfort. Hos Zalando er vi stolte af at have adidas jakker til damer, herrer og børn som en fast del af vores overtøjs-udvalg.

I flere årtier har adidas designet active wear til nogle af verdens bedste atleter, og selv hvis du ikke er professionel sportsudøver, kan du nyde godt af deres tekniske design, innovative materialer og sporty stil året rundt.

Det danske vejr er omskifteligt, hvorfor det er absolut nødvendigt, at både store og små har et stærkt udvalg af jakker til al slags vejr. Hos Zalando finder du derfor både sommer- og vinterjakker fra adidas, så du kan møde alle dage med stil og komfort.

adidas jakker til al slags vejr hos Zalando

Få brands formår som adidas at designe active wear til alle livets anledninger og til alle aldre. Hvad end du elsker fodbold, yoga, tennis eller bare er fan af den stilrene aktive garderobe, er der overtøj til dig i Zalandos store udvalg af adidas jakker til damer, herrer og børn.

Dette brand er aldrig kedeligt. Få sportsjakker med åndbare teknologier som fleksible mesh-indsatser, svedtransporterende materialer og vandafvisende yderside, for en jakke der kan bruges til både afslapning og intens sport. Når himlen åbner sig, behøver du ikke blive inde. Deres smarte regnjakker er designede med en innovativ membran, der holder regnen ude og samtidigt sørger for, kroppen kan ånde.

Til de helt kolde dage sørger adidas vinterjakker for at holde kroppen lun og varmen. Den tekniske isolering absorberer og transporterer fugt fra kroppen. Kombineret med et yderlag i vandafvisende materialer bliver varmen lukket inde mellem lagene, mens sved stadig kan passere for komfort dagen lang. Alle disse praktiske detaljer er selvfølgelig pakket ind i adidas’ signatur street style og moderne farvekombinationer.

Årtiers erfaring i én enkelt jakke

adidas har gang på gang bestået verdens hårdeste test, som er tid. De har i årtier været førende inden for active wear design, og det er ikke uden grund. Hos Zalando elsker vi, hvordan brandet altid kombinerer innovative materialer med tidens hotteste trends uden at gå på kompromis med deres egen signatur-stil.

Når du vælger adidas jakker til børn, får du samme tekniske design og slidstærke detaljer, som du finder i udvalget af jakker til voksne, men du får det med børnevenlige mønstre og designs, som langt de fleste børn vil elske. Hos Zalando har vi samlet flere af brandets mest populære modeller samt deres nyeste co-lab designs, der er prydet med børnenes yndlingsfigurer.

adidas er til dig, som elsker en hverdag fyldt med oplevelser og gøremål. Deres veldesignede jakker tager dig komfortabelt fra arbejde til træningscenter og ud på restaurant med vennerne. Når du vælger overtøj fra denne active wear gigant, får du nemlig overtøj med mange funktioner i én. Deres tekniske vinterjakker sørger for stil på både bjergtop og cykelsti, hvor de lette overgangsjakker nemt matches med både træningslook og sommerens mest farverige outfit.