Halstørklæder & tørklæder til herrer

Populære filtre
473 varer

Halstørklæder & tørklæder til herrer, perfekt til det kolde vejr

Til de kolde aftener og den mere kølige del af året er halstørklæder og tørklæder en enkel og praktisk måde at beskytte halsen mod træk og kulde.

Det giver god mening, når man husker, at vi netop på halsen ikke har meget, som naturligt holder på vores kropsvarme. At halstørklæder ud over at være et praktisk stykke påklædning også kan være et smart accessorry er en ekstra bonus.

Begge dele hører til den klassiske del af vores påklædning og kan i sine mange udformninger og farver bruges til alt fra kjole og hvidt til skitøjet på ferien i alperne.

Kært barn har mange navne og afarter som halsedisse til herrer

Med alle de varianter og udførelser, man kan få både halstørklæder og tørklæder til herrer i, kan det ikke undre, at materialer, farver og anvendelse spænder så bredt, det nu gør.

Er du, på jagt efter noget specielt, kan søgemulighederne øverst på siden eller menuen i venstre side hjælpe dig på rette spor. Om det er til hverdag, fest eller vinterferie, finder du noget her.

Mens sort og hvidt dominerer til mere formelt brug, er der frit valg på alle hylder til andet brug, og du finder et bredt udvalg af lækre og friske farver.

Omtanke er også godt ved brug

Et halstørklæde kan være ganske langt, så pas på, hvis du skal cykle, stå på ski eller kælke. Sørg for at stoppe enderne ind i jakken, så de ikke blafrer frit.

Lad dig ikke skræmme af uld til halstørklæder & tørklæder til mænd. De er behagelige og samtidigt dejligt varme at have på. Og så er de også ganske pæne.

Bæredygtighed spiller i stigende grad ind i tøjproduktion med eksempelvis bluesign-materialer, som er fremstillet uden en lang række kemikalier, og hvor man har haft ekstra fokus på miljø og produktion. Genanvendte materialer er også mere og mere udbredte. Gamle flasker, poser eller tøj bliver forarbejdet og til nyt stof, som kan bruges igen.