Katalog

Populære filtre
7.185 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Urbane Superdry overrasker med deres kollektioner, der altid er on-trend. Den unikke og rå designstil afspejles i smarte prints og stilede snit, der henvender sig til en ungdommelig stil. Har du en uslukkelig tørst efter moderigtige trends til din stil, så skal du holde øje med dette stilede brand, der ikke går på kompromis med stil, attitude eller materialer.

Urbane linjer fra Superdry

Det er en helt unik originalitet, der flyder gennem alle deres kollektioner. De har fokus på storbyen og de tendenser, der florerer der. Derfor er stilen oftest afslappet med et sporty islæt, der indbyder til fart og en laidback attitude. Vi er helt vilde med deres lækre sneakers, som du finder et utal af i dette sortiment. Hop i de klassiske lave sneakers i et hipt print, der vil skabe blikfang i dit look. Du kan også vælge de urbane high sneakers, der er lækre at have på. En dyb blå helfarve vil stå knivskarpt til et par skinny jeans og en lækker bomberjakke.

Moderigtigt med fingeren på pulsen

Superdry giver dig et uforligneligt udvalg af kvalitetsmode, der passer ind i din hverdag. T-shirts og bluser, der er komfortable uden at give slip på en skarp stil – det er dette brand i en nøddeskal. Der er ikke sparet på detaljerne i deres styles, som altid emmer af en charme og en storbyånd, der binder alle deres kollektioner perfekt sammen. Hop igennem deres designs, der giver dig stilsikker mode til hverdagen. En smart sort overgangsjakke, der skærer lige ved hoftebenet er stilet på herrer som damer. Cool looks med smarte detaljer og en kompromisløs laidback stil – Superdry er brandet for dig, der elsker den urbane og ungdommelige stil.

Inspiration

Superdry hos Zalando – en verden af muligheder for børn og voksne

Superdry er et relativt nyt mærke. Med rod i Cheltenham, England har brandet siden 1985 leveret et bredt sortiment af afslappet tøj i høj kvalitet, der er inspireret af såvel britisk som amerikansk og japansk stil.

Hos Zalando kan du derfor finde et bredt sortiment af varer fra Superdry – og det er netop det, der er styrken ved dette brand. Der er noget for alle, voksne såvel som børn. Med en ungdommelig stil og et farvevalg, der er naturligt og afdæmpet, har brandet noget, der passer i de fleste målgruppers smag.

Her er hverdagstøj, undertøj, sportstøj og nattøj – blandt andet. Og så har vi slet ikke nævnt serien af fodtøj til begge køn, der omfatter alt fra badesandaler til vandrestøvler.

Superdry til ham – afslappet hverdagsstil i høj kvalitet

Med sin robuste stil, afslappede look og høje kvalitet passer Superdry særdeles godt til de fleste danske mænds smag og tøjvalg. Som folk kan vi godt lide et par jeans, som vi kan kombinere med en trøje, en t-shirt eller en skjorte til en slags allround-beklædning, der kan bruges både når vi er på arbejde og derhjemme, når vi skal slappe af. Og det er lige sådan noget, Superdry har!

Superdry tilbyder dig muligheden for at sammensætte din egen sammensætning af afslappet hverdagstøj. Derudover er det også værd at bemærke, at det er tøj, som kan bruges året rundt. Her er både, bløde behagelige shorts til sommerbrug og lette denim- og skaljakker som en afslappet overdel, når du bare skal beskytte overkroppen på en kølig aften. Men der er også meget varmt vintertøj at vælge imellem til den kølige årstid, lige fra varme trøjer og cardigans til frakker og dunjakker. Superdry er derfor et godt allround mærke, der har det hele.

Det samme er tilfældet med sportstøjet. Her hos Zalando har vi både sportssko og svedtransporterende t-shirts til at bruge som et underlæggende lag, men der er også snowboardjakker- og bukser til at bruge, når du tumler dig i sneen.

Et brand til kvinder

Hvad vil du have? – en luftig maxikjole til at have på en luftig forårsdag, en badedragt til sommerferien, en bluse til hverdagsbrug eller en tyk, varm dunfrakke at have på om vinteren. Lige som i sin herreserie har Superdry sammensat et hav af muligheder for kombinationer til kvinder. Alle med et feminint touch og muligheder, der oven i købet også strækker sig over både hverdag og fest, det sidste blandt med en række stilede aftenkjoler.

Vi kan også nævne den serie af smart sportsundertøj, som Superdry har produceret. Der er tale om både toppe og underdele med et sporty og praktisk præg, lige til at tage på, når du skal hen i motionscentret!

Dermed er Superdry et brand, der har noget for alle! Der er rige muligheder for at vælge netop det, der passer til dig, og det endda fra et mærke, der stadig er relativt nyt på det danske marked. Derfor kan du roligt gå på opdagelse og finde alternativer, når du shopper tøj!