Katalog

Populære filtre
9.034 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Urbane Superdry overrasker med deres kollektioner, der altid er on-trend. Den unikke og rå designstil afspejles i smarte prints og stilede snit, der henvender sig til en ungdommelig stil. Har du en uslukkelig tørst efter moderigtige trends til din stil, så skal du holde øje med dette stilede brand, der ikke går på kompromis med stil, attitude eller materialer.

Urbane linjer fra Superdry

Det er en helt unik originalitet, der flyder gennem alle deres kollektioner. De har fokus på storbyen og de tendenser, der florerer der. Derfor er stilen oftest afslappet med et sporty islæt, der indbyder til fart og en laidback attitude. Vi er helt vilde med deres lækre sneakers, som du finder et utal af i dette sortiment. Hop i de klassiske lave sneakers i et hipt print, der vil skabe blikfang i dit look. Du kan også vælge de urbane high sneakers, der er lækre at have på. En dyb blå helfarve vil stå knivskarpt til et par skinny jeans og en lækker bomberjakke.

Moderigtigt med fingeren på pulsen

Superdry giver dig et uforligneligt udvalg af kvalitetsmode, der passer ind i din hverdag. T-shirts og bluser, der er komfortable uden at give slip på en skarp stil – det er dette brand i en nøddeskal. Der er ikke sparet på detaljerne i deres styles, som altid emmer af en charme og en storbyånd, der binder alle deres kollektioner perfekt sammen. Hop igennem deres designs, der giver dig stilsikker mode til hverdagen. En smart sort overgangsjakke, der skærer lige ved hoftebenet er stilet på herrer som damer. Cool looks med smarte detaljer og en kompromisløs laidback stil – Superdry er brandet for dig, der elsker den urbane og ungdommelige stil.

Inspiration

Superdry – den afslappede stil

Superdry er et relativt nyt, hipt brand, som udmærker sig med deres meget særegne stil. Inspirationsmaterialet er håndplukket fra både britisk, amerikansk og japansk kultur, hvilket giver brandet en multietnisk og unik stil. Materialet er vintage-agtigt og i tro amerikansk kvaltiet, og en stor del af brandets grafikker har tydelig inspiration fra japansk kultur. Bynavnet ”Osaka”, som er navnet på Japans næststørste by, går igen i designet på mange af T-shirtene, og stadfæster dermed Superdry's forhold til japan fuldkomment. Nogle af designene fra Superdry er også tydeligt americano-inspireret, og har en ægte sommer, vestkyst og sol-stemning over sig. Superdry udmærker sig ikke udelukkende med deres unikke og mangfoldige designs, nej, også deres snit og pasforme er helt i top. Tøjet tager højde for den nyeste mode, og sidder derfor godt til på kroppen. Diskursen er stilfuld over hele linjen med dybe, rige basisfarver, men også skrappe, iøjnefaldende farver på motiver og logoer. Altså holder designerne hos Superdry sig tro mod modekulturen, og de principper, den har, men uden at være bange for selv at sætte deres helt personlige præg på det tøj, de laver.

Superdry - Britisk, japansk og amerikansk mødes

Med tøj fra Superdry har du mulighed for at erhverve dig en frisk, spændende stil med et twist af vintage. De stilrigtige, fede designs over hele linjen gør det svært at ramme forkert med Superdry. Sortimentet byder på nærmest alle tænkelige kategorier, lige fra underbukser til frakker. Men T-shirts må siges, at være deres spidskompetence, og det er da også på dette område, at udvalget er størst. Søger du en lækker, frisk T-shirt, så er der sikkert noget for dig i det uhyre brede katalog! Lige fra californisk surferstil til stringente japanske mønstre eller klassiske, traditionelle helfarvede T-shirts. På Zalando.dk har vi samlet et udvalg af det absolut fedeste fra Superdry, så du også kan få et stykke tøj fra et af tidens mest hippe brands overhovedet. Foråret er over os, og snart følger sommeren trop. Det betyder, at en del af den tunge beklædning må ligges midlertidigt til side, til fordel for mere lette, sommerlige muligheder. Derfor er det nu den perfekte tid til, at erhverve sig en let, frisk kvalitets T-shirt fra Superdry. Er du frisk, ungdommelig og modebevidst, vil der sikkert være noget for dig her på siden!