Katalog

Populære filtre
4.530 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Superdry hos Zalando – en verden af muligheder for børn og voksne

Superdry er et relativt nyt mærke. Med rod i Cheltenham, England har brandet siden 1985 leveret et bredt sortiment af afslappet tøj i høj kvalitet, der er inspireret af såvel britisk som amerikansk og japansk stil.

Hos Zalando kan du derfor finde et bredt sortiment af varer fra Superdry – og det er netop det, der er styrken ved dette brand. Der er noget for alle, voksne såvel som børn. Med en ungdommelig stil og et farvevalg, der er naturligt og afdæmpet, har brandet noget, der passer i de fleste målgruppers smag.

Her er hverdagstøj, undertøj, sportstøj og nattøj – blandt andet. Og så har vi slet ikke nævnt serien af fodtøj til begge køn, der omfatter alt fra badesandaler til vandrestøvler.

Superdry til ham – afslappet hverdagsstil i høj kvalitet

Med sin robuste stil, afslappede look og høje kvalitet passer Superdry særdeles godt til de fleste danske mænds smag og tøjvalg. Som folk kan vi godt lide et par jeans, som vi kan kombinere med en trøje, en t-shirt eller en skjorte til en slags allround-beklædning, der kan bruges både når vi er på arbejde og derhjemme, når vi skal slappe af. Og det er lige sådan noget, Superdry har!

Superdry tilbyder dig muligheden for at sammensætte din egen sammensætning af afslappet hverdagstøj. Derudover er det også værd at bemærke, at det er tøj, som kan bruges året rundt. Her er både, bløde behagelige shorts til sommerbrug og lette denim- og skaljakker som en afslappet overdel, når du bare skal beskytte overkroppen på en kølig aften. Men der er også meget varmt vintertøj at vælge imellem til den kølige årstid, lige fra varme trøjer og cardigans til frakker og dunjakker. Superdry er derfor et godt allround mærke, der har det hele.

Det samme er tilfældet med sportstøjet. Her hos Zalando har vi både sportssko og svedtransporterende t-shirts til at bruge som et underlæggende lag, men der er også snowboardjakker- og bukser til at bruge, når du tumler dig i sneen.

Et brand til kvinder

Hvad vil du have? – en luftig maxikjole til at have på en luftig forårsdag, en badedragt til sommerferien, en bluse til hverdagsbrug eller en tyk, varm dunfrakke at have på om vinteren. Lige som i sin herreserie har Superdry sammensat et hav af muligheder for kombinationer til kvinder. Alle med et feminint touch og muligheder, der oven i købet også strækker sig over både hverdag og fest, det sidste blandt med en række stilede aftenkjoler.

Vi kan også nævne den serie af smart sportsundertøj, som Superdry har produceret. Der er tale om både toppe og underdele med et sporty og praktisk præg, lige til at tage på, når du skal hen i motionscentret!

Dermed er Superdry et brand, der har noget for alle! Der er rige muligheder for at vælge netop det, der passer til dig, og det endda fra et mærke, der stadig er relativt nyt på det danske marked. Derfor kan du roligt gå på opdagelse og finde alternativer, når du shopper tøj!