Solbriller til herrer

Populære filtre
2.620 varer

Gå udendørslivet i møde med et par solbriller til herrer

Når solen skinner fra en skyfri himmel, er det tid til at komme udenfor. Er det samtidig varmt, tager du sikkert et parshorts på, du vælger en t-shirt, der passer til, måske nogle sandaler på fødderne og solcreme på huden. Hvad mangler? Dine favoritsolbriller naturligvis.

Solbriller har længe været en fast og vigtig del af det danske udendørsliv og hvorfor ændre på det? Ikke nok med de beskytter dine øjne mod solens stråler, for de giver dig også et smart look, som du selvfølgelig selv har en stor indflydelse på, alt efter hvilke briller du vælger.

Her hos Zalando har vi et stort udvalg af solbriller til herrer fra en lang række forskellige brands og i mange stilfulde farver og designs. Derfor har du gode muligheder for at finde et par, som passer lige ind i din foretrukne stil. På den måde kan brillerne sammen med dit tøj være med til at skabe et fuldendt look.

Solbriller til mænd du med fordel kan bruge hele året

Du vil nok give os ret i, at solbriller er et ”must have” om sommeren. Især hvis du er en glad vandhund, som ofte befinder sig i nærheden af havet, er det smart altid at have et par solbriller ved hånden, da vand reflekterer en stor del af solens lys op på dine øjne.

Men når du finder et par her hos Zalando, som du bare ikke kan undvære, er der selvfølgelig intet i vejen for, at du bruger dem hele året.

Det gør mange, og der kan faktisk være flere gode grunde til det. For mens solen selvfølgelig typisk er stærkest i sommermånederne, bliver dine øjne også udsat for dens stråler i foråret, efteråret og om vinteren.

Beskytter dine øjne og din hud

Er der for eksempel is eller sne på vejene, samtidig med solen skinner, kan det ligesom vand reflektere det ultraviolette lys op på dine øjne. Det er derfor, du ofte ser skiløbere have briller på, som blandt andet beskytter deres øjne mod lyset.

Selv om det naturligt nok mest får dig til at tænke på dine øjnes velbefindende, når du står og skal anskaffe dig et par solbriller, er der imidlertid flere fordele, du bør være opmærksom på.

Huden omkring dine øjne er nemlig et af de mest sårbare steder på kroppen over for solskader. Når du vælger et par solbriller til mænd her hos Zalando, er du således beskyttet på mere end én måde, samtidig med du holder dit smarte look.

Solbrillertil alle stile og hovedformer

Som sagt kan du her på siden vælge mellem mange forskellige solbriller til herrer, hvad enten du er til store eller små glas, et markant eller diskret stel, farvede glas eller den typiske mørke kulør.

Brillerne findes selvfølgelig også i forskellige størrelser, så du altid kan finde nogle, som er rare for dig at have på. Vi ønsker nemlig ikke kun det bedste for din stil men også for din komfort.