Herresko

Populære filtre
18.292 varer

Der er ingen tvivl om at folk lægger mærke til dine sko. Ved at vælge det rigtige par herresko kan du tage et gennemsnitsoutfit til helt nye højder. På samme tid kan du også have et fantastisk outfit på og ved det forkerte skovalg - de kan være beskidte, slidte eller gamle - spilder du al energien som du har lagt på at forberede resten af looket.

Hvor mange par sko har du i klædeskabet?

Sammenlignet med kvinder så har mænd generelt tolv par sko i skabet mens det modsatte køn i gennemsnittet har 27 par. Lige meget om du har mindre eller mere end et dusin sko i tøjskabet, så er der sikkert plads til et ekstra (nyt) par. Med over 7000 par at vælge imellem så har du mulighed for at forkæle dig selv med et nyt par sneakers, snøresko, lave sko, business sko, sandaler, udendørssko, sportssko, støvler, hjemmesko samt diverse skotilbehør. Her på siden kan du finde sko til mænd fra alle mærker fra A til Z, så mon ikke du kan finde dit ynglingsmærke blandt det store udvalg.

Kæmpe udvalg af business og casual herresko

Selvom at mange moderne mænd i dag kombinerer et jakkesæt look med hvide sneaks, som også kan købes hjem fra dette udvalg, så er enhver mand nødt til at eje mindst et par elegante sko. Business herresko er så vigtig en del af skosamlingen, at de endda har sin egen sektion hos os. Her kan du bruge flere timer på at blive inspireret af de flotte tan, sorte eller brune businesslædersko, som passer både til det kommende bryllup samt middag med vennerne. Hvis du allerede har dine businesssko i samlingen, så kan du hoppe over til casualsektionen i stedet med både high og low sneakers til hverdag og fest.

Inspiration

Djævlen ligger i detaljen – det gælder også dine herresko

Noget af det som mange lægger mærke til, er dine sko. Både hvor rene og velholdte de er, men også om de passer til dit tøj. Hvis dine sko ikke passer til dit tøj, kan tøjet være nok så smart, det hele vil falde til jorden. Brug derfor også tid på dine herresko.

I gennemsnit har mænd omkring 12 par sko, men uanset hvor mange eller få du har, har du med sikkerhed plads til et par ekstra eller flere. Ikke at du nødvendigvis skal købe et par herresko hver gang du køber nyt tøj, men sørg for at der med jævne mellemrum også bliver købt nye, og at gamle og slidte sko enten bliver smidt ud eller brugt når du er i haven.

Hvilke sko til herre skal du have i dit skab?

Med mindre at du har et kæmpe skobudget skal du som udgangspunkt tænke dig om når du køber nyt. Køb derfor både tøj og sko som kan bruges til flere forskellige situationer. Hav derfor både business og casual herresko, så du har mulighed for at tage de rigtige på til lejligheden. I dag er udvalget af sko til herre meget større end tidligere før.

Har du allerede flere par sneakers, så overvej i stedet at investere i et par business sko. Tænk lækkert italiensk læder frem for et par nye tennissko, som du har flere af allerede. Dermed øger du muligheden for at kunne vælge de helt rigtige sko til lejligheden. Man kommer bare ikke til et bryllup i det sidste nye jakkesæt og et par udtrådte sneakers.

Pas på dine herresko

Ordentlige kvalitetssko til herre er ikke altid billige, så derfor giver det god mening at passe på dem. Ud over at din krop, fødder og ryg har godt af at du skifter sko i løbet af dagen, har dine herresko også godt af det. Dine sko har kun x antal km. i sig før de er udslidte og ikke længere yder dine fødder den rigtige støtte.

Har du lædersko, så husk at give dem den nødvendige pleje, så de ikke bliver grimme og utætte. En god omgang snevejr med salt kan ødelægge selv de bedste par sko, hvis man ikke sørger for at passe og pleje dem. Er dine sko begyndt at lugte, kan du med fordel give dem en omgang Rodalon.

Valg af herresko

Uanset hvilke slags herresko du skal købe, er der flere ting du skal være opmærksom på når du skal købe et ny par sko. Først og fremmest skal de sidde godt på din fod og være behagelige at have på. De skal sidde tæt om din hæl. Derudover skal du have mindst 1 cm. foran, så dine fødder har plads. Når man går meget og det er varmt, bliver ens fødder større og det skal der være plads til. Er det sko du skal bruge til f.eks. vinterstøvler, kan du med fordel vælge et nummer større, så der er plads til et par ekstra strømper, så du bedst kan holde varmen.

Har du planer om at købe et par sko, som blot skal holde en enkel sæson og som du ikke skal gå langt i, kan du vælge at være mere overbærende med kvaliteten. Her kan du nemt købe uden at tænke strategisk. Det skal du så til gengæld, hvis det er sko som du gerne vil skulle holde i flere sæsoner. Her skal dine nye herresko kunne klare til at stå distancen og få dig til at ligne en million, uanset om det er til hverdag eller fest.