Filter1

Selected Homme
Sko, tøj og accessories

2,042 varer

Er du på jagt efter det perfekte look? Med Selected Homme kan du nu få fingrene i den eftertragtede stil, som dette brand er så evigt kendt for. Dette brand er en del af Bestseller, som står bag mange af tidens store mærker som bl.a. Jack & Jones og Selected Femme.

Dette udvalg er til den modebevidste mand, der sætter pris på god mode, der emmer af stil, elegance og maskuline træk. Lad dig betage af dette unikke brand, der virkelig forstår at sætte den mandlige charme på dagsordenen. Her finder du tøj til den moderne mand, der kræver modevaluta for pengene.

Stilsikre designs til den moderne herre

Selected Homme byder dig velkommen til en verden af moderne snit og maskuline silhuetter, der altid kan danne rammen om det helt perfekte look. Det store udvalg giver dig en lang række af kombinationsmuligheder, der altid vil kunne tage kegler hos det modsatte køn.

Chinos, jeans, habitter, sko, bluser, skjorter, T-shirts – alt det og meget mere finder du i dette storslåede udvalg. Dette brand klæder dig på til alle livets store begivenheder og hverdagens sysler. Til sommerdagene vil en hvid T-shirt i kombination med et par lyse chinos, der er smøget op, give dig det helt perfekte casual look.

Du skal lede længe efter et brand som Selected Homme, der på samme måde formår at give dig elegance og rå detaljer, som du finder i dette udvalg. Hop i et af deres figursyede jakkesæt, der helt sikkert vil gøre dig bemærket for din stil.

Der bliver hverken gået på kompromis med stilen eller kvaliteten i dette udvalg. Udse dine favoritter, og forkæl dig selv og din stil med lækre items fra dette uimodståelige brand. Du finder hele det store udvalg på Zalando.dk.

Andre relaterede varer

null