accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Selected Homme

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
990 varer

Selected Homme

Hos Selected Homme kan du finde masser af tøj, som passer med din personlige smag. Kast et blik på de fashionable gevandter, og opdag de trendy farver og lækre materialer, som brandet er så godt kendt for. Dette er stedet at shoppe når garderoben skal fornyes. Brandet leverer alt, hvad den modebevidste mand har brug for. Her er tale om et mærke, der for alvor lever op til hvad det lover. Premium kvalitetsmaterialer, den skønneste farvepalet, tidløse snit og de hotteste trends. Mærket er et af Bestsellers bedste brands. Find de fedeste nyheder fra det maskuline brand lige her.


Selected Homme - stil der holder

I 1997 blev Selected Homme lanceret. Det er et af modekoncernens ældste, men også mest populære og pålidelige brands. Stilen er klassisk, rå og maskulin. Med et twist af nordisk æstetik varierer kollektionerne hver sæson, så du konstant kan forny din garderobe. Brandet kommer med et væld af muligheder for dit personlige look. Kollektionerne følger din garderobe hele året rundt, materialernes høje kvalitet holder dit tøj frisk og stilet. Her er tøj for alle aldre. Både den unge og hippe storbyfyr samt den stilede modekender.

De klassiske helfarver er en del af brandets tidløse signatur, der altid gør Selected Homme til et sikkert hit bag skabslågen. Med blazere, jakker, T-shirts, pullovers og meget mere kan du gå efter et klassisk look, casual rock’n’roll og et business-inspireret vibe. Smæk et par bukser på, en T-shirt i en meleret grå, en striktrøje i mørkeblå og hop i dine favoritstøvler, når efteråret viser tænder. Uanset din stil har det attraktive mærke noget at byde på. Den unge studerende, forretningsmanden og den rockede rebel kan alle sætte fingrene i de lækre kollektioner på Zalando.dk.