Populære filtre
1.893 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Er du på jagt efter det perfekte look? Med Selected Homme kan du nu få fingrene i den eftertragtede stil, som dette brand er så evigt kendt for. Dette brand er en del af Bestseller, som står bag mange af tidens store mærker som bl.a. Jack & Jones og Selected Femme.

Dette udvalg er til den modebevidste mand, der sætter pris på god mode, der emmer af stil, elegance og maskuline træk. Lad dig betage af dette unikke brand, der virkelig forstår at sætte den mandlige charme på dagsordenen. Her finder du tøj til den moderne mand, der kræver modevaluta for pengene.

Stilsikre designs til den moderne herre

Selected Homme byder dig velkommen til en verden af moderne snit og maskuline silhuetter, der altid kan danne rammen om det helt perfekte look. Det store udvalg giver dig en lang række af kombinationsmuligheder, der altid vil kunne tage kegler hos det modsatte køn.

Chinos, jeans, habitter, sko, bluser, skjorter, T-shirts – alt det og meget mere finder du i dette storslåede udvalg. Dette brand klæder dig på til alle livets store begivenheder og hverdagens sysler. Til sommerdagene vil en hvid T-shirt i kombination med et par lyse chinos, der er smøget op, give dig det helt perfekte casual look.

Du skal lede længe efter et brand som Selected Homme, der på samme måde formår at give dig elegance og rå detaljer, som du finder i dette udvalg. Hop i et af deres figursyede jakkesæt, der helt sikkert vil gøre dig bemærket for din stil.

Der bliver hverken gået på kompromis med stilen eller kvaliteten i dette udvalg. Udse dine favoritter, og forkæl dig selv og din stil med lækre items fra dette uimodståelige brand. Du finder hele det store udvalg på Zalando.dk.

Andre relaterede varer

Selected Homme

Hos Selected Homme kan du finde masser af tøj, som passer med din personlige smag. Kast et blik på de fashionable gevandter, og opdag de trendy farver og lækre materialer, som brandet er så godt kendt for. Dette er stedet at shoppe når garderoben skal fornyes. Brandet leverer alt, hvad den modebevidste mand har brug for. Her er tale om et mærke, der for alvor lever op til hvad det lover. Premium kvalitetsmaterialer, den skønneste farvepalet, tidløse snit og de hotteste trends. Mærket er et af Bestsellers bedste brands. Find de fedeste nyheder fra det maskuline brand lige her.

Selected Homme - stil der holder

I 1997 blev Selected Homme lanceret. Det er et af modekoncernens ældste, men også mest populære og pålidelige brands. Stilen er klassisk, rå og maskulin. Med et twist af nordisk æstetik varierer kollektionerne hver sæson, så du konstant kan forny din garderobe. Brandet kommer med et væld af muligheder for dit personlige look. Kollektionerne følger din garderobe hele året rundt, materialernes høje kvalitet holder dit tøj frisk og stilet. Her er tøj for alle aldre. Både den unge og hippe storbyfyr samt den stilede modekender.

De klassiske helfarver er en del af brandets tidløse signatur, der altid gør Selected Homme til et sikkert hit bag skabslågen. Med blazere, jakker, T-shirts, pullovers og meget mere kan du gå efter et klassisk look, casual rock’n’roll og et business-inspireret vibe. Smæk et par bukser på, en T-shirt i en meleret grå, en striktrøje i mørkeblå og hop i dine favoritstøvler, når efteråret viser tænder. Uanset din stil har det attraktive mærke noget at byde på. Den unge studerende, forretningsmanden og den rockede rebel kan alle sætte fingrene i de lækre kollektioner på Zalando.dk.