Slips & accessories til herrer

Populære filtre
740 varer

Hvis du er mand og går op i din stil, så ved du hvor vigtigt det er at kombinere både jeans og jakkesæt outfit med det perfekte slips. Find herreslips i alle regnbuens farver. Du kan både vælge at være på den sikre side med mørke eller sorte farver, eller gå på udfordring i modeverden med mønster, striber og prikker.

Det perfekte slips

Først og fremmest er der mænd som ikke kan finde ud af at binde det, men hvis du er din situation, så kan du købe herreslips som ikke behøver at blive bundet. Bredden skal tilpasses resten af di outfit. Her kan det være godt lige at tage spejlet med på råd, når den helt rette bredde og længde på slipset skal findes. Tænk på hvordan denne accessory skal hænge sammen med dit tøjvalg og så er du godt på vej til et gentlemanlook. .

Mandeslips i alle farver

Kig ned på dine fødder og bær den samme farve på slipset. Et andet look ville være marineblå herreslips, hvis du har indigoblå jeans på. Du er på den sikre side med silkeslips, og de findes i mange udgaver her på siden. Du kan få med både polkaprikker samt striber, som begge er populære valg. Du kan få med både polkaprikker samt striber, som begge er populære valg. Du kan også vælge strikkede slips, men husk, at de passer bedst til årstider såsom forår og sommer. Men det behøver overhovedet ikke kun at være mørke farver som sort og blå; de pastelfarvede mandeslips er også et meget populært valg her på siden.

Inspiration