Filter1

Soyaconcept
Sko, tøj og accessories

391 varer

Soyaconcept er et tøjmærke beliggende i den sydlige del af Danmark. Herfra forgrener det sig ud til Skandinavien, Europa og resten af verden. For at skabe modetøj, der er tidssvarende og opfylder kundernes drømme, er du nødt til at besidde en dyb forståelse for modens karakter.

Brandet har denne forståelse og det er desuden dets vision og ambition at være den førende konkurrent inden for mode til kvinder. Ønsker du ikke at bruge en formue på moderigtigt tøj, så er kollektionen fra det jyske brand et godt bud på dit næste køb.

Soyaconcept – et skandinavisk koncept

Der er ikke noget at sige til, at dansk mode er et kæmpe hit, da Soyaconcept er med til at sikre at dansk mode er nummer et blandt modeelskere over hele verden. En af de mange fordele ved kollektionen er, at du kan forme adskillige former for udtryk.

Den ene dag kan du være afslappet og smart og den næste kan du gå efter et mere formelt vibe. Kollektionen står klar til at opfylde dine ønsker. Lad dig forføre af enkle designs og nordiske toner i sortimentet, der byder på smukke og elegante sommerkjoler, jumpsuits, bluser og meget mere.

Designet tager udgangspunkt i den enkle skandinaviske designstil, hvor brandets egen signatur tilføres. Innovation, identitet, personlighed, kvalitet og enkelthed er store ord at bruge, men ikke desto mindre er disse ord en integreret del i de unikke designs. Soyaconcept forbinder nutidige og tidssvarende elementer med det klassiske, hvilket fungerer så fint.

Med kollektionen kan du sammensætte et afslappet outfit bestående af jeans, en blazer og sneakers. Til de formelle hverdagsbegivenheder er en sød kjole og en enkel blazer med en halskæde perfekt, når stilen skal være balanceret og præsentabel. Dermed kan du udstråle urban coolness eller forførende chikhed med dine favoritter fra Zalando.dk.

Stilet skandinavisk udtryk

Er Soyaconcept også blevet et af de mærker, du altid holder øje med, når der skal shoppes nyt tøj? Så er du ikke alene. Dette danske tøjmærke sørger nemlig for, at du kan få fingrene i modetøj med en skandinavisk kant. Det er designs i et lidt modent look, som især er for kvinder på 25 år og opefter, men du kan selvfølgelig bruge det, som du vil. Designerne er fantastisk dygtige til at kombinere de nordiske stilarter i en blanding af casual og formelle elementer, som sørger for, at du kan blive klædt på i mange forskellige looks. Kollektionerne fra Soyaconcept består nemlig af mange forskellige items, så du kan være personligt klædt på, hvad enten du er til et afslappet hverdagsoutfit eller et mere stringent look til en middag i byen. Det er nemlig både T-shirts, jeans og dunjakker, men også læderbukser, miniskørter, blazere og frakker, så du kan dresse dig op og ned efter behov og lejlighed.

Soyaconcept – hold styr på din stil med dansk mode!

Hos dette danske mærke finder du tøj, der passer præcis til din stil og til din kalender. For uanset om der står fest, arbejde, cafebesøg, festival, storbyrejse, shopping eller andre ting på programmet, så sørger Soyaconcept for, at du bliver klædt moderigtig og personligt på. Udover at være pæn og klassisk er designstilen også urban og boheme, så designerne tager alle de bedste ingredienser og sammensmelter dem til et fantastisk miks af autenticitet og moderne snit. Mærket følger sæsonernes farver og skiften og tilpasser derefter kollektionerne med deres eget unikke særpræg. Det betyder især masser af lyse pastelfarver om foråret og sommeren samt mørke farver til de kolde årstider. Soyaconcept fylder dit klædeskab op med alle de items du har brug for, så du altid kan hive de sidste nye designs ud af garderoben. Se hele udvalget her på Zalando.