Sko til damer & herrer

Populære filtre
86 varer

Det er måske ikke alle, der lige er klar over det. Men når man så kigger på de mange Kawasaki sko rundt omkring i gaderne, så tænker man alligevel – okay, er mærket dansk? Og svaret er: ja. Mærket har nemlig base i København og har med årene udviklet sig fra at være et decideret sportsskomærke til nu også at være et trendy skomærke, man kan bruge til hverdag.

Det hele startede for over 40 år siden, hvor badmintonspilleren Hammergaard Hansen satte sig for at designe et par badmintonsko, der både var skridsikre og støddæmpende. Han tog udgangspunkt i et eksisterende design, som han så relancerede og tilføjede sine egne detaljer og finjusteringer. Det blev så til de Kawasaki sko, vi kender i dag. Og tak for det, for de er da så fede, så det gør noget.

Kawasaki sko – en klassiker på alle måder!

Selvom Kawasaki-skoene har været lidt ude og inde af billedet, så kan man roligt kalde dem ikoniske på det danske marked. De er dog også populære i udlandet, hvor man ser dem på fødderne af unge folk, der elsker et casual og personligt look. Individualitet er der nemlig masser af, for skoene fås i alle tænkelige farver.

Kawasaki sko er især populære blandt teenagere, men de ses også på masser af folk mellem 20 og 30 år. Det er ubekymret skomode, der bringer et ungdommeligt twist ind over dit look. Vulkaniserede gummisåler med kanvasoverdele samt to ventilationshuller på indersiden af skoene – det er de helt klare kendetegn på skoene, som i dag er fede retro-sko med masser af coolness og sportiness.

Derudover er gummisnuder samt selve logoet heller ikke til at tage fejl af, men udover alle de klassiske Basic Core-modeller finder du også andre former for sneakers, så der er rigeligt at vælge imellem. Det er blot at beslutte dig for farven eller printet og så glæde dig til at få dine nye sko hjem til brug.

Et par Kawasaki sko er de ultimative forårs- og sommersko. Skoenes lethed, de friske farver samt ventilationshullerne gør skoene yderst komfortable og lækre at gå i. Match dem med alt fra shorts eller jeans til chinos eller træningsbukser. Det er sneakers med sin helt egen kant og udstråling, så forkæl dig selv med et nyt par.