Filter1

Kawasaki
Katalog

38 varer

Kawasaki er et af de førende mærker indenfor cool sneakers til alle aldre. Navnet er japansk, så nogle bliver måske overraskede, når de hører, at brandet er pære dansk. Skoene blev hovedsageligt fremstillet som badmintonsko i 1972, men der gik ikke længe før skoene var en del af det internationale gadebillede. I 1980'erne udviklide skoene sig til at være de ultimative diskosko og har i dag så lang en historie bag sig, at de anses for værende top trendy retro sko. Kawasaki skoene fås den dag i dag i et hav af farver, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. Alle sko er fremstillet af de bedste materialer, som Kawasaki har dedikeret sig helt og holdent til og har benyttet gennem de sidste 35 år. Her er der udelukkende tale om naturlige materialer, som sammen med stor erfaring indenfor feltet skaber de bedste resultater.

Kawasaki - cool retro sneakers til alle aldre!

Efter Kawasaki kom frem i Danmark, fik retsen af verden lynhurtigt øjnene op for skoene. Nu har du købe de lækre kondisko her i Zalandos online shop. Hvert år byder Kawasaki på nye kollektioner. Derudover kommer Kawasaki ofte med limited editions. Kundernes ønsker står altid i fokus, da Kawasaki ønsker altid at kunne dække enhver kundes behov. Kawasaki er populært over hele verden, og nu kan du også bliv del af Kawasaki syndromet. Kom ind til Zalando og køb fantastiske sneakers , som du kan få til rimlige penge.

Kawasaki – Fart på skoene

Kawasaki har en lang og rig historie bag sig. Brandet blev lanceret helt tilbage i 1972, altså for mere end 35 år siden. Brandet er dansk, hvilket kommer som en overraskelse for mange, da ordet oprindeligt er japansk. Skoen blev oprindeligt udviklet som en badminton tiltænkt sportsmarkedet, men der gik ikke længe før den blev høj, international mode. Og det er skoen stadigvæk den dag i dag, for den har et autentisk og fedt retrolook over sig. Dog har udvalget udviklet sig betragteligt, for hvor skoen oprindeligt kun var tilgængelig i få farver, fås den i dag i 30 forskellige modeller. Det gør stylingsmulighederne ubegribeligt store, da du kan få dem i en farve, der komplimenterer virtuelt ethvert outfit. Skoene fås også med diverse farvede mønstre, hvis du synes, at helfarvede sko er uinspirerende, og hellere vil have noget mere eksperimenterende. Kawasaki sko har den store styrke, at de ikke bliver matte og grimme af at blive brugt. Tværtimod får de en pæn, unik patina, når de bliver brugt. Altså er dette sko, der skifter sjæl som tiden går, og som kan holde i flere år, uden at blive for møre - de ændrer blot karakter. Kawasaki sko er unisex, og kan bruges af såvel mænd som kvinder. Deres sportslige aura hænger stadig i dem, og du kan snildt bruge dem til at bevæge dig i. De er derfor oplagte til den aktive mand eller kvinde.

Kawasaki - Den danske badminton sko der blev international mode

Få et par autentiske, fede Kawasaki sko i retrostil her på Zalando.dk De friske sko udgør den perfekte basis for et fedt, casual retrolook eller en fuldendt sportsstil. Kan også tilføres til et mere formelt outfit for at give det en personlig, jordnær kant. Eller benyt dem til det, de oprindeligt blev designet til - badminton. Skoene egner sig perfekt til sporten, da deres lave vægt og store fleksibilitet gør dig utrolig agil og let på tå. Optimer dit spil på fed retromaner, og giv din sportsstil et autentisk twist i samme ombæring! På Zalando.dk har vi samlet alle de fedeste sko fra det autentiske, danske brand. Mangler du et par super fede sneakers, og kan du godt lide 70'er vintage stilen, så er der sikkert et par sneakers i dette sortiment, som vil passe til både din personlighed, din garderobe og din smag.