Katalog

Populære filtre
902 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Står du og mangler et par sko til hverdagen, kan du roligt vælge et par fra kollektionen her. Det er kvalitetssko til din hverdag, som sørger for, at du kommer godt gennem dagen. Skechers har udviklet en lang række modeller, så du også kan bære dit yndlingsbrand når pulsen skal op. Find dit favorit par til hele familien.

Skechers – Spark liv i looket

Brandet er med til at sætte gang i hverdagen. Skoene er spækket med farve, form og kvalitet, så kun det bedste bliver tilbudt til dig. Du kan tage det sporty look med ind i garderoben allerede nu, og følge tidens trends på nært hold. Frisk looket op med farve på fødderne og style med et neutralt outfit. Disse sneakers vil skabe en fed kontrast og henlede alt opmærksomhed på fødderne. Du kan til hver en tid matche Skechers med et par fine smykker og pifte dit look op. Med smykker og sko er du stylet og strålende fra top til tå.

Farve, mønster og stil

Mange af brandets modeller emmer af liv og udstråler komfort og design i topklasse. Derudover arbejder brandet også med de fleksible modeller, så du kan bevæge dig uhæmmet gennem hele dagen. Farve og spændende mønster er også at finde på mange af skoene. Det skaber igen blikfang og liv til outfittet. Du kan style et par mønstrede sko med en mønstret bluse og se hvordan outfittet samler sig om den røde tråd. Skoen giver her sammenhæng og stil, som du helt sikker vil lægge mærke til en ekstra gang i spejlet på din vej ud. For nye sko skal jo luftes, så slå dig løs i kollektionen og opdag nye muligheder.

Gå ikke glip af

Lækker californisk skodesign

Er du til ergonomisk fodtøj, så du kan undgå trætte fødder, og har du ikke noget imod, at skoene også må se godt ud? Så brug lige et ekstra minut på at skimte udvalget fra Skechers, der byder på masser af sporty fodtøj, som gør det bedste for dine fødder. Mærket blev startet af far og søn i 1992, hvor sortimentet først og fremmest bestod af skatersko. Men siden dengang er der sket masser af ting i Californien, hvor firmaet holder til. Det er nemlig en stat, hvor tingene aldrig står stille, og derfor byder kollektionerne fra Skechers også på masser af skodesigns i alle mulige farver og former. Fælles for både boots, sneakers, ballerinaer, sandaler og alle de andre modeller er, at der altid er god plads til tæerne. Designerne går nemlig op i velvære og sunde fødder, hvilket kommer til udtryk ved de brede snuder samt ergonomiske såler, der bringer masser af komfort hjem i din skogarderobe. Skechers er nemlig det par man vælger, når der rigtig skal kræses for fødderne.

Skechers – nyd kvaliteten på egne fødder!

Vi går utrolig mange skridt i løbet af en dag, og derfor er det fornuftig at investere i noget fodtøj, som er god ved dine fødder. Her byder Skechers ind med masser af funktionelle og velsiddende sko, som både er innovative og moderne. Det er alt fra varme vinterstøvler og klassiske sneakers til deciderede løbesko eller arbejdssko. De komfortable designs opnås ved hjælp af specialdesignede såler, som støtter dine fødder på rette vis. Det er fodtøj, som sørger for, at du ikke skal døje med vabler eller ømme fødder. Det er alt fra løbesko til arbejdssko, der er geniale til jobs, hvor man står op eller går meget i løbet af dagen. Det er også pæne hverdagssko eller vandresko, der gør det nemt at gå mange kilometer med største velbehag. Skechers er lig med komfort, ergonomi, sunde fødder og moderigtige designs, så du får det hele opfyldt med ét og samme brand.